Αφήστε τις «εξυπναδούλες» και εμβολιαστείτε!

Ενόψει λοιπόν της παραλλαγής όμικρον, που ελπίζω να μη μας μπλέξει άσχημα, ας πούμε ακόμα δυο λόγια στους φίλους μου αντιεμβολιαστές ιδιαίτερα σε αυτούς που μου απαντούν με εξυπναδούλες.

Λοιπόν με τον εμβολιασμό ο άνθρωπος μαθαίνει τον ιό του covid 19 και όταν τον ξανασυναντήσει και προσπαθήσει ο ιός να τον μολύνει τότε ο οργανισμός το αναγνωρίζει και τον πολεμά από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ετσι ο άνθρωπος είναι από πάνω, που λέμε και σε πλεονεκτική θέση και ως εκ τούτου συνήθως βγαίνει νικητής και χωρίς επιπτώσεις.

Τώρα στην περίπτωση που είναι ο άνθρωπος ανεμβολίαστος και κολλήσει τον ιό, τότε μπαίνει ο ιός αθόρυβα χωρίς να παρενοχλήσει και κάθεται ήσυχα ήσυχα στη γωνία του δουλεύοντας σιωπηρά και ο οργανισμός θα καταλάβει την ύπουλη δουλειά του αυτή περί την 5 ημέρα που είναι αργά και τότε το στρίβει που θα κάτσει, στη καλύτερη περίπτωση θα ταλαιπωρηθεί, στη χειρότερη θα πάει σε ιογενή σήψη, μια κεραυνοβόλος κατάσταση άμεσα απειλητική για τη ζωή, που μέχρι τον covid 19 την βλέπαμε μόνο στη μικροβιακή μηνιγγίτιδα.

Λοιπόν παιχταράδες αντιεμβολιαστές διαλέξτε, να προπονηθήτε με το εμβόλιο και να πάτε στον αγώνα με τον covid 19 για σίγουρη νίκη, ή απροπόνητοι χωρίς το εμβόλιο να πάτε για να φάτε σίγουρη ήττα από 5 μηδέν και πάνω.

Δείτε και το πανό στις εξέδρες που λέει.

Μένουμε ασφαλείς.

Μένουμε Υγιείς.

(Evangelos Evangelatos F/B)