Βάζει πλώρη για τελικό η Demy

Μήνυμα αγάπης σε όλη την Ευρώπη έστειλε το βράδυ της Τρίτης η Demy με μια λαμπερή και άψογη εμφάνιση. Ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και τους Eurofans, που της έδωσαν απλόχερα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. 

Θετικά ήταν και τα χιλιάδες σχόλια στο twitter, που… αποθέωναν την τραγουδίστρια και την ερμηνεία της στη σκηνή του Κιέβου.


Στο παρακάτω βίντεο απολαύστε την ελληνική συμμετοχή στον χθεσινό ημιτελικό της Eurovision:

Όπως έγινε γνωστό πως η ελληνική συμμετοχή κληρώθηκε να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς, δηλαδή, μετά την 13η-14η θέση, αν και η ακριβής θέση εμφάνισης ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Η ακριβής σειρά εμφάνισης καθορίζεται από τους διοργανωτές και θα ανακοινωθεί μετά τον β’ ημιτελικό, την Πέμπτη το βράδυ.

Αυτή είναι η σειρά με την οποία κληρώθηκαν και οι δέκα χώρες που πέρασαν χθες το βράδυ στο μεγάλο τελικό:

Μολδαβία: 1ο μισό,
Αζερμπαϊτζάν: 1ο μισό,
Ελλάδα: 2ο μισό,
Σουηδία: 2ο μισό,
Πορτογαλία: 1ο μισό,
Πολωνία: 1ο μισό,
Αρμενία: 1ο μισό,
Αυστραλία: 2ο μισό,
Κύπρος: 2ο μισό,
Βέλγιο: 2ο μισό.

Άρα, η Ελλάδα θα βρίσκεται στο δεύτερο μισό του διαγωνισμού, γεγονός που θεωρείται θετικό γιατί η ιστορία της Eurovision έχει δείξει, πως οι χώρες που εμφανίζονται σε σχετικά τελευταίες θέσεις, στο τέλος έχουν καλύτερη τύχη, μιας και οι τηλεθεατές συγκρατούν καλύτερα τις εμφανίσεις του δεύτερου μέρους της βραδιάς.

Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου και θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι 20 από τους δύο ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- οι «Big Five» και η διοργανώτρια Ουκρανία.

Ο β’ ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 με τις χώρες: Σερβία, Αυστρία, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Ρουμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Ιρλανδία, Σαν Μαρίνο, Κροατία, Νορβηγία, Ελβετία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Εσθονία, Ισραήλ.

Στον τελικό της 13ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι 20 από τους δύο ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- οι «Big Five» και η διοργανώτρια Ουκρανία.