Γιώργος Τζωρτζάτος: «Ο Ανουσάκης είναι το μέλλον»

Γ. Τζωρτζάτος

Μηδενικό χαρακτήρισε το έργο της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου ο τέως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου – Παρόν και Μέλλον” του Νίκου Ανουσάκη, Γιώργος Τζωρτζάτος, μιλώντας στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ο κ. Τζωρτζάτος τόνισε ότι αντί ο νυν δήμαρχος να βγάλει μπροστά νέα πρόσωπα, χρησιμοποιήσε τακτικές “εξαγοράς” δημοτικών συμβούλων με θέσεις. Ως παράδειγμα έφερε την παράταξη Παρίση, την οποία διέλυσε, δίνοντας θέσεις σε δημοτικούς της συμβούλους, με πρώτο τον κ. Παρίση, χαρακτηρίζοντας «αντικείμενο συναλλαγής» την ανάδειξή του στην προεδρεία της ΠΕΔΙΝ.

Για την επιλογή του να συστρατευτεί με την παράτξη Ανουσάκη, είπε πως ο Νίκος Ανουσάκης αποτελεί το μέλλον. Γνωρίζει πολύ καλά τις γνώσεις και τις ικανότητές του και με την ένταξη νέων, φρέσκων και άφθαρτων ατόμων δείχνει ότι την πρόθεσή του να προσφέρει στον Δήμο οδηγώντας τον στο μέλλον και ο ίδιος επέλεξε να είναι κομμάτι αυτής της προσπάθειας.

Αναφορικά με τα έργα του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, είπε πως θα στηρίξει μόνο αυτά που θα έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα αποφέρουν κέρδη στον Δήμο.

Μιλώντας για κακοδιαχείρηση της παρούσας δημοτικής αρχής, έφερε ως παράδειγμα το αγκυροβόλιο της Αγίας Πελαγίας, χαρακτηρίζοντας εξαιρετικά χαμηλό το μίσθωμα των 25.000€, καθότι τα 3/4 εξαυτών θα επιστρέφονται στον μισθωτή, καθώς και το e-argostoli μιλώντας για εξωφρενικό κόστος 300.000€ της υπηρεσίας, τη στιγμή που θα μπορούσε να την φέρει εις πέρας και ένας υπάλληλος του Δήμου με πολύ μικρότερο κόστος.

Μιλώντας για την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Παρίση τόνισε ότι δεν κατανοεί την εκ νέου κάθοδό του. Ήταν δήμαρχος 10 χρόνια και ό,τι ήταν να προσφέρει το πρόσφερε και δεν αντιλαμβάνεται τι νέο μπορεί να προσφέρει, τη στιγμή μάλιστα που ήταν ολοκληρωτικά απών τα τρία αυτά χρόνια αρκούμενος στην προεδρία της ΠΕΔΙΝ.

Συνέχισε λέγοντας ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δημοτική του ομάδα και θα μπορέσει να διοικήσει τον Δήμο, ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν έχει αρθρώσει εδώ και τρία χρόνια ούτε μία επικοιδομητική πρόταση.

Κλείνοντας, κάλεσε όλους αυτούς που στέκονται πίσω από τον κ. Παρίση να θέσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους στην κρίση του κόσμου και να μην περιμένουν από τον κ. Παρίση.