Γ. Λυκούδης: Οπου ενότητα, εκεί νίκη

Γ. Λυκούδης

Πριν λίγες ώρες η εκλογική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε τους τρεις υποψηφίους του κόμματος, που θα διεκδικήσουν την βουλευτική έδρα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Πρόκειται για τρεις εξαίρετους συμπολίτες μας, με μεγάλη διαδρομή και προσφορά στα κοινά του τόπου μας, οι οποίοι αξίζουν να στηριχτούν από όλους μας.

Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, ας μην το ξεχνάμε, στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε για το μέλλον της Ελλάδας μας, αποφασίζουμε για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη μας. Τώρα είναι η στιγμή, ο καθένας από εμάς να ξεπεράσει τον εαυτό του, να αφήσει πίσω τις τυχόν διαφωνίες και προσωπικές πικρίες του και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να δώσουμε την μάχη για να παραμείνει η έδρα «γαλάζια».

Σε αυτή την προσπάθεια συστρατεύομαι και εγώ, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις μου το ψηφοδέλτιο του κόμματος, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η εκλογή Νεοδημοκράτη/τισσας βουλευτή είναι η καλύτερη επιλογή για τα νησιά μας. Μετά τις εκλογές θα έχουμε αρκετό χρόνο να συζητήσουμε για αυτά που διαφωνούμε ή για αυτά που πιθανόν μας στεναχώρησαν, τώρα όμως είναι η ώρα της μάχης και προσωπικές στρατηγικές δεν χωρούν.

Με εκτίμηση

Γιάννης Λυκούδης

Δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας