Δεν ήξερε τον Φόρτε, δεν ρώταγε;

Ροδή Κράτσα

Και βγήκε η απόφαση της 152 για την υπόθεση του περιβόητου ΦΟΔΣΑ που τινάζει στον αέρα όλο το αφήγημα Κυβέρνησης και Κράτσα!

Τώρα το ΣτΕ είναι μονόδρομος για την λαλίστατη κυρία Ρόδη, που μέχρι τώρα αμφισβητούσε την ύπαρξη απόφασης.

Και τώρα εξηγείται η επιθετικότητα της περιφερειάρχης στον Φόρτε που τίναξε «την μπάγκα» στον αέρα! Προσπάθησε με εκφοβισμούς (ακόμη και με μηνύσεις τον απείλησε) να τον αναγκάσει να κάνει πίσω!

Τι φοβόταν αν όλα ήταν νόμιμα;

Απλά γνώριζε πως όλα ήταν στον αέρα, όλα παράνομα, γι’ αυτό και άρχισε τις απειλές! Αλλά «ψώνισε από σβέρκο»… Δεν ήξερε τον Φόρτε, δεν ρώταγε;

Και βέβαια τώρα αποκαλύπτεται η αλήθεια! Τώρα που δικαιώθηκε η επιμονή του Φόρτε.

Κυβέρνηση και Κράτσα με τη συνδρομή του Παρίση και κάποιων ακόμα, σπρώχνανε τη δημοπράτηση ενός έργου με παράνομες διαδικασίες που θα επιβάρυνε τους Κεφαλονίτες με …18 εκατ. ευρώ! Τρεις φορές (και) απάνω απ’ όσο αν το δημοπρατούσε ο Δήμος Αργοστολίου! Από 7 εκατ. (και κάτι) στα …24 εκατ.!!!  Για εργασίες είτε αυτονόητες (π.χ. λειτουργία του ΧΥΤΥ), είτε αμφίβολης νομιμότητας (π.χ. καύση σκουπιδιών που ρητά απαγορεύεται από την κοινοτική νομοθεσία)!

Τώρα λοιπόν που βγήκε η απόφαση της 152, η οποία ακυρώνει την «υφαρπαγή» του έργου της Κεφαλονιάς, αποδεικνύεται ποιος είχε δίκιο:

Η Κράτσα που ήθελε να «υφαρπάξει» το έργο και μάλιστα με μη νόμιμες διαδικασίες ή ο Φόρτες που ζήταγε να μην φύγει το έργο από τον Δήμο Αργοστολίου και μάλιστα με παράνομες διαδικασίες ;

Ο Παρίσης που έλεγε (σιγοντάροντας την Κράτσα) ότι «δεν με νοιάζει ποιος θα δημοπρατήσει το έργο αρκεί να δημοπρατηθεί», ή ο Φόρτες που έλεγε πως έχει σημασία και παραέχει ποιος θα δημοπρατήσει το έργο, αφού αν αυτό γίνει από τον ΦΟΔΣΑ θα γίνει παράνομα, θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και επί πλέον θα χρεωθούν οι Κεφαλονίτες για 12 χρόνια πάνω από 16 εκατ.!!!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ