Ενέσεις αισιοδοξίας και όχι …ενέσεις προπαγάνδας!

Την ώρα που όλα τα μηνύματα για την ερχόμενη τουριστική σεζόν είναι απογοητευτικά και η μία μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρείες ανακοινώνουν πτήσεις, αφήνοντας είτε απ’ έξω είτε με ελάχιστες πτήσεις την Κεφαλονιά, η ναυαρχίδα του Ολιγαρχικού συστήματος Θεόφιλου μας ενημερώνει πως: “Με προσαρμοστικότητα και ευελιξία” έγινε δεκτό το σχέδιο Τουριστικής Προβολής 2021 του Δήμου Αργοστολίου, το οποίο παρουσιάστηκε με τηλεδιάσκεψη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Τουριστικής Επιτροπής την περασμένη Παρασκευή. αποσπώντας … «κολακευτικά σχόλια» (!) από τους συμμετέχοντες !

Είπαμε ρε παιδιά… Αλλά όχι και τόσο απροκάλυπτα να παίζετε με τον πόνο του κοσμάκη ! Ενέσεις αισιοδοξίας ζητάει η τουριστική αγορά και όχι … ενέσεις προπαγάνδας ! Έλεος, έλεος !

Υ.Γ. Και το ζήτημα αγαπητέ (στην κυριολεξία αγαπητέ) Σπύρο Γαλιατσάτε δεν είναι να ισχυριζόμαστε ανακρίβειες του τύπου «Μακάρι να γινόταν και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, αυτό που γίνεται σήμερα στον Δήμο Αργοστολίου», όταν στο Δήμο εμφανώς … δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ στην τουριστική προβολή και στην Περιφέρεια απλά γίνεται… ΤΙΠΟΤΑ στο τετράγωνο ! Εσύ το ξέρεις καλλίτερα από τον καθένα, γιαυτό και μην εκτίθεσαι…

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ