Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ληστείας στο περίπτερο

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απόπειρας ληστείας στο περίπτερο του Νοσoκομείου στο Αργοστόλι (2/3) και συνελήφθη ένας ημεδαπός, κάτοικος Ραζάτων, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ειδικότερα, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ι. Νήσων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, υπόθεση απόπειρας ληστείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης (2/3), άγνωστος δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, αποπειράθηκε, με τη απειλή πιστολιού, να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από περίπτερο στο Αργοστόλι, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ακολούθησε εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε ο ημεδαπός ως ο δράστης της παραπάνω απόπειρας ληστείας, ο οποίος εντοπίστηκε την Παρασκευή (5/3).

Σε έρευνα στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μια σπάθα, με μήκος λάμας 35 εκατοστών και ένας σουγιάς με μήκος λάμας 10 εκατοστών, για την κατοχή των οποίων συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

  • Εξάλλου, την Παρασκευή (5/3) συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αργοστολίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Κεφαλληνίας, για το αδίκημα της κλοπής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελική Αρχή.

 

Στη φωτό σκηνή από την απόπειρα ληστείας στο περίπτερο του Νοσοκομείου, το βράδι της 2ας Μαρτίου, από την καταγραφή των καμερών ασφαλείας.