Ερχεται στην Κεφαλονιά ο Νίκος Παπαναστάσης

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75

Διήμερη περιοδεία στην Κεφαλονιά θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Μάη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα στο νησί, όπως η ανάπτυξη των ιχθυοκαλλιεργειών, η νέα τουριστική περίοδος και τα αναγκαία μέτρα για την αντιπυρική περίοδο, την προστασία του περιβάλλοντος και της λαϊκής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Μάη στις 8.30 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης θα μιλήσει σε εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις ιχθυοκαλλιέργειες και τα άλλα προβλήματα του λαού».

Το πρωί της Πέμπτης 19 Μάη ο βουλευτής του ΚΚΕ θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και στη συνέχεια θα μιλήσει στο προσωπικό. Την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης θα μιλήσει σε σύσκεψη μαζικών – λαϊκών φορέων στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, με θέμα «Τα προβλήματα του λαού της Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα για τις ιχθυοκαλλιέργειες και τον τουρισμό».

(Τομεακή Επιτροπή Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ)