Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΦΟΔΣΑ της κυρίας Κράτσα

Αλήθεια, τι γίνεται με την υπόθεση του περιβόητου ΦΟΔΣΑ της κυρίας Κράτσας;

Το ερώτημα μας προέκυψε διαβάζοντας για την ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ .

Η υπόθεση θυμίζουμε ότι μετά την δικαίωση του Φόρτε στην επιτροπή του άρθρου 152, η κυρία Κράτσα «έβαλε την ουρά στα σκέλια» και δεν πήγε στα δικαστήρια τον πρώην δήμαρχο όπως είχε απειλήσει αλλά ανακρούοντας πρύμναν και παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της ότι δεν υφίσταται θέμα με τις αποφάσεις της 152 κατέφυγε στο Συμβούλιο της Επικράτειας και μάλιστα και στο τμήμα αναστολών ζητώντας να συνεχιστεί κανονικά ο διαγωνισμός του έργου για τον ΧΥΤΥ της Κεφαλονιάς!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρ’ ότι και για ανεξήγητους λόγους απόφαση από το ΣτΕ για αναστολή της απόφασης της επιτροπής 152 δεν έχει υπάρξει η κυρία Κράτσα συνεχίζει την διαδικασία της δημοπράτησης …κανονικότατα!!! Εξ ου και η ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ! Τι απαντήσεις δοθήκανε από την Κυβέρνηση δεν γνωρίζουμε.


Η ενοχή της Κράτσα και η συνενοχή του Θεόφιλου


Και μπορεί να μην δημοσιοποιήθηκαν οι απαντήσεις της Κυβέρνησης στην ερώτηση καταπέλτη του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΦΟΔΣΑ και τις παράνομες ενέργειες της Κράτσα όμως αυτό που ξέρουμε είναι πρώτα πως με τη συνεχιζόμενη σιωπή της η Κράτσα για την προ 15θημέρου πυρκαγιά επιβεβαιώνει ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να ξεπουλήσει την Κεφαλονιά με το δημοπρατούμενο έργο που έχει υφαρπάξει από τον δήμο Αργοστολίου και ύστερα πως ο δήμαρχος Μιχαλάτος έχει αλλάξει εντελώς ρότα και έχει γίνει υποτακτικός της κυρίας Κράτσα και συνεπώς ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στο έγκλημα που λέγεται υφαρπαγή της περιουσίας της Κεφαλονιάς και ταυτόχρονα των παρανομιών της περιφερειάρχη!

Και δεν είναι απίθανο να κάτσει στο σκαμνί ο Θεόφιλος …από κει που δεν ο περίμενε!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ