Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο

Προς το

Γενικό Νοσοκομείο

Κεφαλληνίας

«Άγιος Γεράσιμος»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με αφορμή την πρόσφατη νοσηλεία του πατέρα μας, Τάκη Καππάτου (Singer) στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας στο Αργοστόλι, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, προς το νοσηλευτικό, ιατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η εισαγωγή του στο Τμήμα Επειγόντων, αλλά και η παραμονή του στην κλινική, απέδειξε ότι, όλοι εσείς, με ανθρώπινη προσέγγιση δίνετε απλόχερα το χαμόγελο και την αγάπη στους ασθενείς και συνοδούς και επιτελείτε άριστα το λειτούργημά σας, παρά την υποστελέχωση και τα υπαρκτά προβλήματα, τα οποία μεγεθύνονται.

Η σημαντική επιπλέον ενίσχυση, η μονιμοποίηση προσωπικού και η διάθεση περισσότερων κονδυλίων, αποτελούν μια άμεση αναγκαιότητα, γενικότερα για τις δομές υγείας των νησιών μας, αλλά και ειδικότερα για το Νοσοκομείο, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και να επεκτείνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, όπως η επαναλειτουργία της ΜΕΘ.

Μακάρι το νέο έτος να φέρει υγεία στους συμπατριώτες μας, λιγότερες ανάγκες νοσηλείας, περισσότερο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Οικογένεια Ορέστη

και Γεωργίας Καππάτου