Ευχαριστίες απ’ το Γηροκομείο

O πρόεδρος του Γηροκομείου Μάκης Αποστολάτος, πασίγνωστος ως «Μαέστρος»

Από το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας προς δύο ξεχωριστούς συμπολίτες μας για την ευαισθησία και την ανθρωπιά που επιδεικνύουν προς την Τρίτη Ηλικία και να τους ευχηθούμε να εμπνέουν πάντα με τις πράξεις τους και άλλους συνανθρώπους μας κάνοντας την έννοια της προσφοράς πράξη καθημερινότητας.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, τον κ. ΣΤΑΜΕΝΗ ΣΠΥΡΟ, ο οποίος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μαζί με την χορωδία των κανταδόρων τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, περνώντας από όλα τα δωμάτια του Ιδρύματος και σκορπίζοντας χαρά και ευχαρίστηση σε όλους τους ηλικιωμένους μας, κατάκοιτους και μη.

Επίσης, την πρώην υπάλληλο του Ιδρύματος κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, η οποία, παρά την συνταξιοδότησή της, εξακολουθεί ανελλιπώς να συμπαρίσταται ηθικά και υλικά στους ηλικιωμένους μας και να συμβάλλει ενεργά στο έργο του Ιδρύματος.

Την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τα υπέροχα γλυκά που έφτιαξε για τις ημέρες των εορτών και ευχόμαστε τόσο σε αυτήν όσο και στο κ. Σταμένη και τη χορωδία του ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Για το Δημοτικό Γηροκομείο

Ο πρόεδρος

Γεράσιμος Αποστολάτος