Ηταν να μην πάρει φόρα ο ΑΣΚ! 2η σερί νίκη των Aνδρών επί του Πρ. Hλία 70-67

Ηταν να μην κάνει την πρώτη του νίκη ο ΑΣΚ, ο οποίος φαίνεται πως πήρε φόρα και την Κυριακή το απόγευμα στο Αργοστόλι, κατάφερε να επικρατήσει σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα του Προφήτη Ηλία/ΠΑOΚ και να φτάσει έτσι στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η με 70-67!

Το πρώτο θετικό εφετινό σερί της ομάδας μας, έφερε και τα πρώτα χαμόγελα! Χαμόγελα γιατί πλέον ο ΑΣΚ , πήρε δύο κρίσιμα παιχνίδια και πλέον βλέπει το μέλλον του στην κατηγορία με περισσότερη αισιοδοξία.

Μια αισιοδοξία που πηγάζει και από την εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού Θεοδωράτου, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε το μεγάλο ταλέντο του, σκοράροντας σε κρίσιμα σημεία του αγώνα (με πέντε δικούς του πόντους το 63-63, έγινε 68-63 και ο ΑΣΚ απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την νίκη που τελικά επετεύχθη).

Το παιχνίδι, ήταν για γερά νεύρα με τους παίκτες του Ανδρέα Κολυρόπουλου να παλεύουν για το θετικό αποτέλεσμα. O ΑΣΚ δεν μπορούσε να κρατήσει τις διαφορές που έπερνε στον αγώνα και πάντα οι φιλοξενούμενοι κατάφερναν να ισοφαρίσουν ή ακόμα και να περνούν μπροστά. Όμως στα τελευταία λεπτά, η ψυχραιμία και οι πέντε συνεχόμενοι πόντοι του Θεοδωράτου, έδωσαν στον ΑΣΚ την πολύτιμη νίκη.

Στο παιχνίδι με τα χρώματα του Προφήτη Ηλία/ΠΑOΚ, αγωνίστηκε ο νεαρός Κεφαλλονίτης πρώην παίκτης του ΑΣΚ, Ανδρέας Μαγουλάς.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 38-34, 55-51, 70-67

ΑΣΚ (Ανδρέας Κολυρόπουλος): Κορακιανίτης 14, Πέτρου, Μπαχός 8 (2), Κανούτας, Καλαφάτης, Θεοδωράτος 15 (3), Βαρβαριγιος 15 (1), Βαλλιανάτος 10, Καραπέτσας, 4, Καβαλλιεράτος 4.
Την επόμενη αγωνιστικοί, οι άνδρες του ΑΣΚ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Κρήνη.

• Εφηβοι
Καλή εμφάνιση, πραγματοποίησαν οι Εφηβοι του ΑΣΚ, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδα μας, ναι μεν ηττήθηκε προχθές στο Αργοστόλι, από την ισχυρή Παναχαϊκή, με 65-57, ωστόσο τα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο, με το παιχνίδι να κρίνεται στα τελευταία λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 36-43, 46-52, 57-65

ΑΣΚ (Μανώλης Δούλιας): Μουίκης Γιάννης 3, Τραυλός 12, Γιαννάτος 9 (2), Ντιήλ Αντζ. 13 (3), Χατζής 4, Παπαδημητρίου 9 (1), Ντεράι 7, Φραγκιάς, Διακρούσης, Μπενετάτος, Μέκος.
Την επόμενη Αγωνιστική, οι Εφηβοι, θα αγωνιστούν εκτός έδρας κόντρα στον Κόροιβο.

Παίδες
Νίκη άνευ αγώνα πήραν οι Παίδες με 20-0 κόντρα στον τον Αιγέα Γαστούνης που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και ο πλέον υποδέχονται την επόμενη Κυριακή τον Υπερίωνα Αμαλιάδας.

Παμπαίδες

Την νίκη με 54-18, κόντρα στην Β’ ομάδα του Απόλλωνα σημείωσαν το Σάββατο στην Πάτρα οι Παμπαίδες του ΑΣΚ, σε έναν αγώνα που έγινε στο κακονικό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας στην Περιβόλα. Όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά, υπό τις οδηγίες του Σάκη Δέλιου.
Προπονητής, Σάκης Δέλιος.

ΑΣΚ (Σάκης Δέλιος): Βουργίδης 4, Γερολυμάτος 4, Αναγνωστάκης 4, Μπάρκας 2, Λιτσάι 2, Χριστοφοράτος 2, Πανταζής 6, Λευκαδίτης 6, Γκαβός 8, Καββαδίας 8 (1), Μανίκας 8, Σταμούλης.

Την ομάδα συνόδευσε στην Πάτρα ο έφορος Γιώργος Γιαννάτος.