Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι του Αργοστολίου νικώντας τα Διλινάτα 2-0

Στιγμιότυπο από τον αγώνα ΑΕΚ – Διλινάτων (Φωτό: Sportsthea)

Στο προχθεσινό, βραδινό ντέρμπι του Γήπεδο Αργοστολίου, στα πλαίσια του εξ’ αναβολής αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου του τοπικού Κυπέλλου, η Α.Ε. Κράνης πήρε σημαντική νίκη από τα Διλινάτα με σκορ 2-0 και πλέον έχει το πάνω χέρι, για την πρόκριση της.

Το ντέρμπι του Αργοστολίου, ήταν μέτριο ποιοτικά, με την μπάλα κυρίως να παίζεται στο κέντρο, με αποτέλεσμα να λείπουν οι μεγάλες φάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι ομάδες δεν είχαν η κάθε μια τις δικές της. Είχε όμως δύναμη, πάθος και τους «κιτρινόμαυρους», πιο αποτελεσματικούς να παίρνουν μια «χρυσή» βαθμολογικά και αγωνιστικά νίκη.

Στο 44’ η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα πετύχει το 1-0. Ο Πολυχρονάτος θα βγάλει την σέντρα από δεξιά, ο Κόμητας θα σηκωθεί ψηλά, θα νικήσει τον Καρλή στην έξοδο και  θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 έγινε στο 81’. Ο Γεωργόπουλος με ωραία κίνηση και ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καρλή και στη συνέχεια στα δίχτυα του, για το 2-0.

Στις καθυστερήσεις, τα Διλινάτα θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Δημ. Πολλάτου στην περιοχή από τον Χασάι. Το εκτελεί ο Διον. Τζωρτζάτος και θα στείλει την μπάλα άουτ.

Καλή η διαιτησία του Ελ. Μενεγάτου με βοηθούς την κ. Ε. Μπακάκη και τον κ. Ε. Κατερέλο.

Α.Ε. Κράνης (Σπ. Παπαδάτος): Τσιαουσντέλιο, Πολυχρονάτος, Στεφανάτος (80’ Τασιούλης), Βιτωράτος (46’ Γεωργόπουλος), Χριστόπουλος, Μανωλάτος (80’ Μπατιστάτος), Κόμητας, Δρόσος, Αναλυτής (70’ Τζωρτζάτος Φ.), Χειμπέια (70’ Μπαλάσκας Β.), Χασάι.

Διλινάτα (Γ. Τόγιας): Καρλής, Nesterenko I., Τζωρτζάτος Κ., Πολλάτος Δημ., Τζωρτζάτος Διον., Λουκάτος, Pula (78’ Ντόντα), Ντότσι (60’ Σπαθής), Λουλάι (46’ Αλεξάτος), Ντεντλάλα (46’ Αποστόλου), Ρεπούσης.