«Το δικό σου αμάρτημα», του Στέλιου Καζαντζίδη τραγούδησε στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης

«Το δικό σου αμάρτημα», του Στέλιου Καζαντζίδη τραγούδησε στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίληυς Λεβέντης ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. 

Μία συνάντηση, με πολλά τραγούδια και αρκετή συγκίνηση είχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την τριήμερη παρουσία του Βασίλη Λεβέντη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», διοργανώθηκε μια συγκέντρωση της Ένωσης Κεντρώων σε ταβέρνα στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Βασίλης Λεβέντης προσήλθε στην εκδήλωση λίγο πριν τις 12 το βράδυ.  Σε ομιλία του έδωσε το στίγμα των πολιτικών του θέσεων. «Η σαπίλα είναι απλωμένη μπροστά μας σε όλο της το μεγαλείο. Εμείς θα μείνουμε ορκισμένοι για να μεγαλώσουμε το Κέντρο και δεν θα το προδώσουμε ποτέ», είπε.

Ο κ. Λεβέντης τελείωσε την ομιλία του με πολύ συναίσθημα και σχεδόν βουρκωμένος είπε: «Η χαρά μου είναι να βαδίζω στους δρόμους και να συναντώ απλούς ανθρώπους σαν και εσάς. Εσείς είστε το κεφάλαιό μου».

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που ήταν παρών στη μάζωξη για να τραγουδήσει μερικά τραγούδια, τα οποία αφιέρωσε στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Πρώτο ήταν το γνωστό άσμα του Στέλιου Καζαντζίδη «Το δικό σου αμάρτημα», που ξεκινά μάλλον συμβολικά: Τις αμαρτίες τις δικές μου, αν χρειαστεί να τις μετρήσω, από τα δάχτυλά μου μόνο τα πέντε θα κρατήσω»!

Παν. Ψωμιάδης
Παν. Ψωμιάδης

(iefimerida)