Η Εμιλυ άφησε άφωνους τους κριτές του «The Voice»!

Η Εμιλυ (Αιμιλία) Βιβλάκη, η 18χρονη κεφαλονίτισσα κέρδισε προχθές τις εντυπώσεις και των τεσσάρων κριτών του «The Voice», με μία εκπληκτική ερμηνεία του «Higher» του Michael Jackson.

Η Εμιλυ, κόρη της γνωστής δικηγόρου Αλκηστης Κατσούνη και εγγονή των Γούλιου και Νίκης Κατσούνη, με μία πραγματικά μοναδική εμφάνιση, στο πρώτο μόλις λεπτό κέρδισε την προσοχή των Πάνου Μαζουράκη και Ελενας Παπαρίζου, που πάτησαν το μαγικό κουμπάκι της διεκδίκησης, για να ακολουθήσουν ο Κωστής Μαραβέγιας και Σάκης Ρουβάς!

Η Εμιλυ, εκτός της υπέροχης ερμηνείας του τραγουδιού, είχε επίσης μία εκπληκτική σκηνική παρουσία, ενώ η αμεσότητα που «αντιμετώπισε» τους κριτές, τους οδήγησε να την διεκδικήσουν και οι τέσσερις με δυναμισμό.

Τελικά, η Εμιλυ επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα του Πάνου Μαζουράκη, ο οποίος από την χαρά του για την επιλογή της Εμιλυ, έφθασε μέχρι τα Backstage και να ανταλλάξει αγκαλιές με τη θεία της Εμιλυ, που τη συνόδευε στο «The Voice».

Η Εμιλυ είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο «Η» εύχεται στην συμπατριώτισσά μας καλή πορεία και καλή επιτυχία στα επόμενα στάδια του «The Voice» και καλή πρόοδο στις σπουδές της!