Η ΕΥΧΗ- ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ΠΡΟΣΔΟΚΩ: Η εν Ελλάδι εκάστοτε γενικότερη προεκλογική «αναστάτωση», είθισται -και δη λίαν ανησυχητικά πλέον- να επισκιάζει το σύνολον των πραγματικών, των ουσιαστικών, των τόσο σοβαρών και αεί πολλαπλασιαζόμενων προβλημάτων, του Έλληνος Πολίτου!

➙ΑΠΟ όλην αυτήν την μακροχρόνια, πάντοτε πανάκριβη για τον συνήθως προβληματικόν Εθνικόν κορβανά, αλλά και για τους πάντες κοπιώδη διαδικασία, ας ελπίσουμε ότι -επιτέλους- εν έτει 2023, δεν θα έχει απομείνει, όπως πολλές φορές στο παρελθόν, μόνο μία αποπνικτική …βώχα ή -επί το πλέον …εύπεπτον και εξόχως λα’ι’κότατον- μπόχα!!!

➙ΑΣ ελπίσουμε ότι η μοναδική ελπίδα μας, η Δημοκρατία μας, εδώ, στην Χώρα που γεννήθηκε, θα έχει όντως «λάμψει», και ότι η δυστυχώς περιθωριοποιημένη Κοινωνία μας, ο ταλαιπωρημένος λαός μας, θα έχει «μιλήσει» όπως επιθυμούσε, και όπως ένοιωθε!

➙Πέραν εξαρτήσεων οδυνηρών, τέτοιων καταδικαστικής ανέχειας, και γνωστών -άμεσων και έμμεσων- αδίστακτων κομματικών πιέσεων!

➙ΟΤΙ, όντως, ο μέσος ψηφοφόρος ΔΕΝ ενήργησε, και την ψήφον του ΔΕΝ παρεχώρησε, όπως ακριβώς τον «υποχρέωσε» η κάθε οδυνηρή Παραταξιακή εξάρτησή του, η κάθε τέτοια προσωπική, συμφεροντολογική, οπωσδήποτε ακαταμάχητη ανάγκη του, το κάθε τέτοιο «βαρίδιον» που μαζί του μετέφερε, μεταφέρει και μάλλον…επ’ αόριστον δείχνει καταδικασμένος να μεταφέρει!!!