Η …νέα τουριστική ατραξιόν στο δρόμο των Δαυγάτων!

Εν όψει της προετοιμασίας και για την έναρξη της Τουριστικής περιόδου, κάποιοι φρόντισαν (και μάλιστα νωρίς-νωρίς), να …εμπλουτίσουν τα …τουριστικά αξιόθετα του νησιού μας, με νέα τουριστική …ατραξιόν!

Ο δρόμος που οδηγεί στα Δαυγάτα, παράκαμψη από τον Κεντρικό δρόμο Αργοστολίου-Φισκάρδου και πριν τα Φάρσα, «χτυπήθηκε» από τους σεισμούς του 2014 και μέχρι σήμερα, 4 χρόνια μετά, δεν έχει μπει σε κανένα πρόγραμμα αποκατάστασης των επαρχιακών «πληγωμένων» δρόμων. Οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής, είχαν τοποθετήσει στην είσοδο της παράκαμψης, από τον Ιανουάριο του 2014, δύο μεγάλους βράχους για να εμποδίζουν την χρήση του δρόμου.

Προχθές, κάποιος ιδιαίτερα …ευφυής και …ευφάνταστος, τοποθέτησε το εικονιζόμενο (υπόλοιπο) αυτοκινήτου ως …οδόφραγμα, μαζί με δύο οικοδομικούς σάκους με σκουπίδια, παραμερίζοντας τους δύο βράχους, προκαλώντας την αγανάκτηση των πολιτών, για την κατάντια που οδηγείται ο τόπος!

Πρόκειται για το …κουφάρι ενός εγκατελελειμένου ΙΧ, που κάποιοι, ή κάποιος αποφάσισε ότι πρέπει μαζί με τα σκουπίδια να …κοσμούν τους δρόμους της Κεφαλονιάς, προσβάλοντας βάναυσα τον πολιτισμό των Κεφαλονίτών!

Για την απομάκρυνση των βράχων, λόγω του βάρους και του όγκου, σύμφωνα με συμπολίτες μας, αλλά και για την τοποθέτηση του σαράβαλου και των σάκων, πρέπει να χρησιμοποιήθηκαν βαριά μηχανήματα, που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έγινε βάση …σχεδίου!

Οι υπεύθυνοι, ή υπεύθυνος για τα παραπάνω, πρέπει να τοποθετηθεί δημοσίως, γιατί προέβη σε μία τέτοια πράξη, ενώ ο κ. Εισαγγελέας, υποχρεούται να παρέμβει άμεσα για την απομάκρυνση αυτής της δημόσιας προσβολής του τόπου μας!