Η σέξι Ρία Αντωνίου εξώφυλλο σε ανδρικό ιταλικό περιοδικό

«Μια ελληνίδα θεά χωρίς πέπλο» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος για την Ρία Αντωνίου, το μοντέλο από την Ελλάδα, που φέτος πρωταγωνιστεί στο ημερολόγιο του ανδρικού ιταλικού περιοδικού «For Men».

Η Ρία Αντωνίου είναι μία από αυτές που προκαλούν ατυχήματα στο δρόμο. Είναι εκρηκτική: υπέροχες καμπύλες, πλατινέ μαλλιά και σαρκώδη χείλη. Η ηθοποιός και μοντέλο ελληνικής καταγωγής, που το τηλεοπτικό κοινό της Ιταλίας τη γνώρισε μέσα από την εκπομπή «Χορεύοντας με τα Αστέρια» το 2012, δεν αποτελεί έκπληξη που έχει επιλεγεί να «ερμηνεύσει» την γυναικεία ομορφιά στο ημερολόγιο του ανδρικού περιοδικού For Men.

Το συλλεκτικό ημερολόγιο των εκδόσεων Cairo έχει σκηνοθετήσει ο Αντρέα Μπιαβάρντι και όπως λέει ο ίδιος: «Το ημερολόγιο του περιοδικού For Men είναι ένα ετήσιο γεγονός για την ομορφιά και η επιλογή του σκηνοθέτη είναι να βρει ποια την αντιπροσωπεύει καλύτερα. Η ευαίσθητη γυναίκα, η εικόνα του απαγορευμένου, φέτος αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο της Ρία Αντωνίου, με ελληνική καταγωγή αλλά ιταλική φινέτσα. Οι φωτογραφίες είναι ένα εκρηκτικό μίγμα ερωτισμού και γοητείας που θα… αναστατώσει τα όνειρα των Ιταλών».

Όσον για την ίδια την Ρία Αντωνίου; Φυσικά έχει αναρτήσει φωτογραφία του εξωφύλλου του ημερολογίου στο λογαριασμό της στο Instagram ενώ όπως λέει: «Το ημερολόγιο είναι σαν ένας γάμος για μένα, συμβαίνει μία φορά στη ζωή. Δεν είμαι παντρεμένη, έκανα το ημερολόγιο. Ελπίζω να αρέσει και στις γυναίκες επειδή η καθεμία μας έχει το δικό της αισθησιασμό».


(iefimerida.gr)