Η χρονιά της περιπέτειας έφτασε! «Kefalonia Camp Αθλητισμός και Ψυχαγωγία» από τον ΑΣΚ

O ΑΣΚ διοργανώνει – για ένατη συνεχή χρονιά- το αγαπημένο καλοκαιρινό αθλητικό γεγονός «Kefalonia Camp Αθλητισμός και Ψυχαγωγία»!
Φέτος, 6 μέρες την εβδομάδα, άφθονη διασκέδαση, ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες και ατελείωτο παιχνίδι περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, μαζί με πολλές όμορφες εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες!
Η χρονιά της Περιπέτειας, αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του «Kefalonia Camp Αθλητισμός και Ψυχαγωγία», που συνεχώς εξελίσσεται, θέλοντας κάθε φορά μέσα από πρωτότυπες ιδέες να συναρπάσει τα παιδιά όλων των ηλικιών, καλύπτοντας με τον πιο δημιουργικό τρόπο τις καλοκαιρινές αναζητήσεις τους.
Για πρώτη φορά τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα βρεθούν αντιμέτωπα με ένα ξεχωριστό είδος ομαδικού παιχνιδιού, σ’ ένα πλούσιο και ισορροπημένο αθλητικό, εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα.
* Η Oλυμπιάδα τoυ camp είναι τo γεγoνός πoυ συναρπάζει oλα τα παιδια!
Τη φετινή χρονιά που οι Oλυμπιακοί Αγώνες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας, θα ζήσουμε τη δική μας « μικρή Oλυμπιάδα»! Πρόκειται για διοργάνωση πρωταθλημάτων, στα αγαπημένα ατομικά και ομαδικά αθλήματα των παιδιών! Σε κάθε περίοδο του camp, τα παιδιά ζουν τη μαγεία των αθλητικών αγώνων, αναδεικνύουν τις δυνατότητές τους και βραβεύονται σε εορταστική εκδήλωση απονομής μεταλλίων!
Σκοπός μας και αυτή τη χρόνια, είναι να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους αξέχαστες στιγμές και δημιουργική ψυχαγωγία, πάντα με ασφάλεια και υπευθυνότητα, την οποία εγγυάται η πολύχρονη πείρα μας.

Πληροφορίες- Αιτήσεις Συμμετοχής στο τηλέφωνο 6947447684
Υπεύθυνος Διοργάνωσης:
Λεωνίδας Παπαδάτος – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

709c4e31ec9cfa73321be4fb93cf24af_L