Και επίσημα «Κώστας Βαρτελάτος» η ονομασία του γηπέδου Διλινάτων

Σε κλίμα συγκίνησης το Δ.Σ. Δήμου Αργοστολίου επικύρωσε την απόφαση της τοπικής κοινότητας Διλινάτων και επίσημα πλέον το νέο γήπεδο του «μεγάλου χωριού» θα ονομάζεται «Κώστας Βαρτελάτος».

Με προχθεσινή του λοιπόν απόφαση το Δ.Σ., ως ελάχιστο φόρο τιμής, αποφάσισε να δοθεί στο νέο γήπεδο της κοινότητας, το όνομα ενός ανθρώπου που πρόσφερε πάρα πολλά στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στην ομάδα του χωριού του, αφού ήταν ο πρωτεργάτης στη δημιουργία του, αλλά και στον ίδιο τον Δήμο τον οποίο υπηρέτησε από την θέση του αντιδημάρχου, τον αείμνηστο Κώστα Βαρτελάτο.

Συγκίνησαν στις τοποθετήσεις τους, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλας Βαλλιανάτος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Διλινάτων κ. Τάσος Τζωρτζάτος, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη που έλαβαν τον λόγο, όπου όλοι τους είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον αείμνηστο Κώστα Βαρτελάτο, το όραμα του οποίου, για ένα γήπεδο στα Διλινάτα έγινε πραγματικότητα.

Στην αίθουσα παρευρίσκετο, η οικογένεια του και στις ομιλίες τους, τόσο η κόρη του Ευτυχία, όσο και ο αδελφός του Γιώργος, συγκινημένοι ευχαρίστησαν τον Δήμο Αργοστολίου, τονίζοντας την αγάπη του Κώστα για το ποδόσφαιρο και κυρίως τα νέα παιδιά των Διλινάτων και ολόκληρης της Κεφαλονιάς, καθώς επίσης παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές των Διλινάτων.

Συγχαρητήρια σε όλους, ο φίλος μας ο Κώστας, σίγουρα από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα χαμογελάει!

(sporthsthea.gr)