Και …φουλ δημοσιοσχετίστας ο γραφικός Θεόφιλος!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ …ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

O …μαλαγάνας και γραφικός Θεόφιλος!

 

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ξαναπεί, το ξαναλέμε και σήμερα, και όπως πάει… θα συνεχίσουμε να το λέμε αδιάκοπα και όσο πάει!

Και να θέλουμε «ν’αγιάσουμε» λοιπόν, δεν μας αφήνει ο ανεκδιήγητος δήμαρχος, που δύο (όχι μία …δύο) φορές μας υφάρπαξε την ψήφο με τις μαλαγανιές, τις μεγαλοστομίες, τα ταξίματα και τις εξαγορές ακόμα, για να μην ξεχνιόμαστε.

Ο χαρακτηρισμός κάποτε ως «αντιδημάρχου του 1.500άρικου» του Τσιλιμιδού στο τότε …πουλέν του Σαμούρη, που τον «πούλησε» στις εκλογές του 2010, έχει καθιερωθεί πλέον ως φράση της καθημερινότητας της Θεοφιλικής Δημαρχίας, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο …τον Τσιλιμιδό (αααααχ τι γυρίσματα έχει ο καιρός…) ως έμμισθο αντιδήμαρχο και τους υπόλοιπους έμμισθους αντιδημάρχους και μαζί την σωρεία τον εμμίσθων συνεργατών!

Τί ψάχνουμε να βρούμε θα πείτε …Σύμφωνοι! Δεν ψάχνουμε να βρούμε τίποτα, απλά ο καθημερινός βίος και η πολιτεία του Αγιορείτη Θεόφιλου (ευστοχότατο ομολογουμένως το προσωνύμιο από τον Κεφαλονίτικο Όνο…) καθορίζεται πλέον από την …ποσότητα και όχι την ποιότητα!

Η παρουσία του πρώτου πολίτη του Δήμου προσδιορίζεται προ πολλού από δημοσιοσχεσίτικες ανακοινώσεις για κάθε τοπική είδηση, γραμμένες από την τεχνητή νοημοσύνη (υπό την επίβλεψη του μεταγραφέντος έμμισθου υπαλλήλου του Θεόφιλου) και που φέρουν την υπογραφή του Θεόφιλου Μιχαλάτου, δημάρχου Αργοστολίου και ενίοτε του γραφείου του δημάρχου Αργοστολίου!

Πόσα δελτία Τύπου θα βγάλουμε σήμερα για την επαγγελματική, αθλητική κ.λπ. επιτυχία του καθένα, τα συλλυπητήρια (θερμά, βεβαίως) για τον τάδε ή της δείνα πολίτη που πέθανε, την οποιαδήποτε δωρεά από τον οποιοδήποτε και οπουδήποτε, την πρόσληψη ή την συνταξιοδότηση κάποιου δημοτικού υπαλλήλου, ακόμα και τα συγχαρητήρια σε νεοεκλεγέντα Συμβούλια Συλλόγων, αρκεί να φαίνεται …το ενδιαφέρον του δημάρχου για τα τεκταινόμενα στον Δήμο. Ακόμη και αν ο ίδιος αθλητής πετύχει αλλεπάλληλα ρεκόρ (όπως τα εξαιρετικά αδέλφια Αντωνάτου και ο νεαρός άλτης Αλιβιζάτος), τα συγχαρητήρια του Θεόφιλου είναι επίσης αντίστοιχα, δίχως να νοιάζεται, αν πλέον το πράγμα έχει αποκτήσει εκ μέρους του γραφικότητα!

Η τεχνητή νοημοσύνη να ‘ναι καλά και ας μη καταλαβαίνει από γραφικότητες και υπερβολές!

Έτσι που το πάει πάντως ο Θεόφιλος, θα γίνει (αν δεν έχει ΗΔΗ γίνει….) Γραφικός με γάμα κεφαλαίο!

Θα μείνει στην ιστορία, όχι σαν ο δήμαρχος των έργων και των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, αλλά σαν ο δήμαρχος της πλάκας και ο δήμαρχος-νούμερο!

Ακόμα και για τα λίγα, τα ελάχιστα έργα του, όπως π.χ. η ανάπλαση της Παραλιακής Λεωφόρου και της Σιτεμπόρων και φυσικά τα Σχολεία-παράγκες-προκάτ, που με την πρώτη μπόρα γίνονται λίμνες, θα μείνει στην ιστορία σαν ο Μέγας Θεόφιλος ο Αγιορείτης, για την μαλαγανιά και την υποκρισία του, που φτάνει μέχρι …το Άγιον Όρος!