Καλά νέα για την Κεφαλλονίτικη διαιτησία και πολύ ευχάριστα για τα κορίτσια μας

Ιρ. Δούλου

Ανακοινώθηκαν από την Κ.Ε.Δ. της Ε.Π.Ο. οι πίνακες διαιτητών – βοηθών και παρατηρητών διαιτησίας περιόδου 2022 – 2023 με τα νέα για την τοπική διαιτησία να είναι πολύ ευχάριστα.

Οπως αναφέρει το sportsthea, θα υπάρχει εκπροσώπηση και πάλι στη Γ’ Εθνική με τον Νεόφυτο Αντωνιάδη σαν διαιτητής, όπου μετά την περυσινή του συμμετοχή και με περισσότερη πλέον εμπειρία θα προσπαθήσει για το επόμενο βήμα!

Στην κατηγορία των διαιτητών προχωρημένου επιπέδου παρέμεινε και ο Βασίλης Θωμάς με το μέλλον σίγουρα να του ανήκει!

Τα πολύ – πολύ όμως ευχάριστα ήρθαν από τα κορίτσια μας τα οποία μπήκαν στην Β’ κατηγορία γυναικών ως βοηθοί.

Μια πολύ καλή εξέλιξη για την Ίριδα Δούλου και την Καλ. Χαρίση.

Τέλος, ο Γεράσιμος Μαζαράκης θα είναι εκ νέου στους παρατηρητές Β’ Εθνικής κατηγορίας καθώς και εκπαιδευτής και εδώ πρέπει να αναφέρουμε τη σημαντική συμβολή του σε αυτή την εξέλιξη.

Δήλωση Γερ. Μαζαράκη:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, ιδιαίτερα για τα δύο κορίτσια.

Θεωρώ ότι γίνεται σπουδαία δουλειά στην τοπική διαιτησία, έχουμε καλούς διαιτητές και παρά την έλλειψη προσπαθούμε για το καλύτερο, με τη σημερινή ανακοίνωση των πινάκων να μας δικαιώνει.

Με την ευκαιρία, να συγχαρώ τα παιδιά για την επιτυχία τους και παράλληλα κάνω έκκληση σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και την διαιτησία, να έρθουν κοντά μας και να βοηθήσουν το έργο μας σε μια δύσκολη εποχή για το ποδόσφαιρο μας, λόγω έλλειψης διαιτητών».

Βασ. Θωμάς
Νεοφ. Αντωνιάδης 
Καλ. Χαρίση