Καταγγελία του Εξωραϊστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Διλινάτων: «Ο πρόεδρος γελοιοποιεί το Χωριό μας»!

Μετά από πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Δειλινάτων, όπου θέλησε να δώσει τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα, πού ταλαιπωρούσε μέχρι και σήμερα όλους τους κατοίκους του Χωριού μας και όχι μόνο, καθώς όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα και κυρίως τα Ι.Χ αποκτούσαν υλικές ζημίες μετά την διέλευσή τους απ’ το σημείο «Σκλαβουνακάτα», καθώς όλοι οι υπεύθυνοι αδιαφορούσαν και αδυνατούσαν να επισκευάσουν και να συντηρήσουν τις σχάρες των όμβριων υδάτων.
Μετά από αίτησή μας, στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε Κεφαλληνίας να μας δοθεί η άδεια να καθαριστούν και να επισκευαστούν οι σχάρες των όμβριων υδάτων στην Επαρχιακή Oδό που διαπερνά απ’ το Χωριό μας (στη θέση Σκλαβουνακάτα).
Φυσικά οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε Κεφαλληνίας μας έδωσαν την τεχνική έκθεση για τον τρόπο επισκευής τους, καθώς και την έγκριση, η οποία έγκριση έχει κοινοποιηθεί:
1. Γρ. Αντιπεριφερειάρχη
2. Δήμο Κεφαλλονίας
α) Γρ. Δημάρχου
β) Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
γ) Διεύθυνση Πολιτ. Προστασίας.
O κ. Γασπαράτος Ευάγγελος ως πρόεδρος της Τ.Κ. Δειλινάτων για δεύτερη συνεχόμενη φορά μας καταγγέλλει και φέρνει την Αστυνομία σε κοινωφελείς δραστηριότητες του Συλλόγου, προσπαθώντας να σταματήσει τις διάφορες κοινωνικές δράσεις μας που αφορούν όλο το κοινωνικό σύνολο.
Όχι μόνο σε αυτή την δραστηριότητα προσπάθησε να σταματήσει το Σύλλογο, αλλά ούτε δεν σεβάστηκε την μνήμη των Πεσόντων Ηρώων, όταν ο Σύλλογος με δικά του έξοδα συντήρησε και καθάρισε το Μνημείο των Πεσόντων του Χωριού μας, οπού και αυτό ήταν εγκαταλειμμένο πλήρως.
Ας τον ενημερώσει κάποιος, απ’ τους «κυρίους» που τον συμβουλεύουν και τον καθοδηγούν, ότι ο Σύλλογος είναι ένας κοινωνικός φορέας με δράσεις, εκτός από πολιτιστικές, αλλά και εξωραϊστικές και είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.
Το πιο τραγικό όμως για τον κ. πρόεδρο είναι, ότι με τις πράξεις του γελοιοποιεί ένα ολόκληρο Χωριό που φημίζεται για την περηφάνια του. Όσο για τους τραμπουκισμούς στους οποίους ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από μέλος του Συλλόγου μας, ψεύδεται ασυστόλως.
Ενώ παραβρέθηκε από την εναρξη των εργασίων τις 8:30 και ενημερώθηκε πλήρως, θέλησε να σταματήσει τις εργασίες μετά από 3 ώρες, παρεμποδίζοντας την μπετονιέρα να φτάσει στο σημείο των εργασιών, ύστερα από τηλεφώνημα που δεχτήκαμε από τον κ. Βαγγελάτο. Αφού μεταβήκαμε στο σημειο όπου είχε σταματήσει την μπετονιέρα και ρωτήθηκε ο οδηγός γιατί σταμάτησε, τότε ο κ. πρόεδρος άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει, κάτι το οποίο συνεχίστηκε και μετά.
Τελικά η επισκευή και συντήρηση των σχαρών υλοποιήθηκε χάρις την εθελοντική εργασία που προσέφεραν, τόσο τα μέλη του Συλλόγου μας, όσο και ο εργολάβος κ. Κατσιγιώργης Βαγγέλης, αλλά και τους Αδερφούς Βαγγελάτου για την δωρεάν διάθεση του μπετόν. Τους ευχαριστούμε όλους απεριόριστα και τους ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν.
Θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τον κ. πρόεδρο, ψυχραιμία! Επίσης θέλουμε να τον ενημερώσουμε ότι οι δραστηριότητες του Συλλόγου θα συνεχιστούν.
Υ.Γ.: Το έργο υλοποιήθηκε με το υπέρογκο ποσό των 60,00 Ε.

Εκ μέρους του Δ.Σ
O Πρόεδρος
Διονύσιος Κατσούρης
O Γεν. Γραμματέας
ΚOΥΝΑΔΗΣ ΣΠΥΡOΣ

20160410_084823 20160410_092830 20160410_120757 20160410_132011 20160410_134232