Κε Μοσχονά, προσέξτε μη σας γίνει συνήθεια η …αδιαφορία!

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Εκδότης-δ/ντής της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ Xr.Papadatos1@gmail.com

Επειδή ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς στο …αποχαιρετιστήριο κατάπτυστο κείμενό του, δήλωσε ότι «δεν θα επανέλθει ο,τι και να γράψουμε σε βάρος του, αφού οι Κεφαλονίτες τον εξέλεξαν για να ασχολείται με τα προβλήματα της περιοχής μας και όχι για να παίζει μαζί μας» και «να προσέξουμε μήπως αυτό μας γίνει συνήθεια» (!) του δηλώνουμε, με τη σειρά μας, ευθαρσώς, ότι εμείς συνεχίζουμε απτόητοι!

Και, βέβαια, όχι για να …παίξουμε όπως αυτός νομίζει, αλλά για να καταγράψουμε τα προβλήματα που εξελέγη για να λύσει!

Ετσι, λοιπόν, σήμερα δημοσιεύουμε μιά φωτογραφία από τα κλαδέματα που είναι …αφημένα εδώ και τρεις μήνες στο γκαζόν της παραλίας του Κουτάβου κοντά στο MyMarket, τα οποία μετατρέπουν το γκαζόν σε …χωράφι.

Πότε θα τα μαζέψετε κύριε πρόεδρε;

Επίσης δημοσιεύουμε μιά φωτογραφία  κολώνας φωτός στο ίδιο μέρος, που την έχουν «σηκώσει» οι ρίζες ενός μεγάλου πλάτανου και είναι γερμένη και επικίνδυνη να πέσει σε κανένα κεφάλι και να σκοτώσει άνθρωπο!

Ιδού, λοιπόν, κ. Μοσχονά δείξτε την ευαισθησία σας στα δύο αυτά προβλήματα και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν στην ευθύνη σας και …προσέξτε να μην σας γίνει συνήθεια η αδιαφορία που δείχνετε!..