Λευτέρης Κρητικός: “Το ΠΑΣΟΚ θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία”. Συνέντευξη στον Ionian Galaxy

Το εκλογικό αποτέλεσμα σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής και πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Κρητικός, μιλώντας στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Κρητικός, δήλωσε την ικανοποίησή του για το ποσοστό που κατέγραψε το ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά, το οποίο δείχνει, όπως είπε, την ανάκαμψη της δημοκρατικής παράταξης, ενώ εκτίμησε πως σύντομα θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση και επιτέλους η χώρα θα αποκτήσει μια σοβαρή και οργανωμένη αντιπολίτευση και μια ουσιαστική και αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση εξουσίας.

Σε τοπικό επίπεδο τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδόν διπλασίασε το ποσοστό του σε σχέση με τις εκλογές του 2019, εντούτοις περίμεναν ακόμα καλύτερη επίδοση.

Δήλωσε, τέλος πως καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο ίδιος και οι συνυποψήφιοί του, μαζί με τα στελέχη του κινήματος θα συνεχίσουν και θα πυκνώσουν τις περιοδείες και τις παρεμβάσεις τους στοχεύοντας στην περαιτέρω αύξηση του ποσοστού τους.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

(ekefalonia.gr)