Μετά από 2 χρόνια 32ο Kefalonia Gym Festival «Αnna Pollatou»

Μετά από 2 χρόνια απουσίας, διεξάγεται φέτος στην Κεφαλονιά, το 32ο Kefalonia Gym Festival «Anna Pollatou».

Το Kefalonia Gym Festival είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις «Γυμναστικής Για Όλους» στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Διεξάγεται πάντα τέλη Ιουνίου, διαρκεί 4 ημέρες και οι εμφανίσεις των αθλητικών τμημάτων πραγματοποιούνται σε τρία διαφορετικά μέρη του νησιού, το Ληξούρι, τα Φραγκάτα και το Αργοστόλι.

Ακολουθώντας την ιδέα και τη φιλοσοφία της Γυμναστικής Για Όλους, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλο τον αθλούμενο κόσμο, χωρίς να κάνει διακρίσεις.

Άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου, όλων των ηλικιών, ενώνονται μέσω της αγάπης τους για τη Γυμναστική και χαίρονται τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας.

Η διοργάνωση διεξάγεται με την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, αλλά και την στήριξη των δήμων Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης.

Η φετινή διοργάνωση διεξάγεται από χθες  και θα διαρκέσει έως 26/6/2022. Και φέτος θα έχει διεθνή χαρακτήρα, με συμμετοχή από τη Σλοβενία, ενώ αρκετές είναι οι ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ήδη οι αποστολές έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν στο νησί μας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://kefalonia-gymfestival.gr