Με παρέμβαση του Πρωθυπουργού δεν κλείνει η Τράπεζας Πειραιώς στην Ιθάκη

Με προσωπική παρέμβαση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ΔΕΝ κλείνει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ιθάκη.

Την Πέμπτη 29-10-2020 ενημερωθήκαμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς θα κλείσει μέσα στο Νοέμβριο το κατάστημα της Ιθάκης. Αμέσως ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Δντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Γρήγορη Δημητριάδη, με τους Υπουργούς Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, την Περιφερειάρχη κα Ρόδη Κράτσα και το Βουλευτή του Νομού μας κ. Παναγή Καππάτο, όπου τους ενημερώσαμε για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη για το νησί μας.

Με προσωπική παρέμβαση του ιδίου του Πρωθυπουργού προς την διοίκηση της τράπεζα πετύχαμε την ακύρωση της απόφασης και το κατάστημα της Πειραιώς παραμένει σε πλήρη λειτουργία στο νησί μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς επίσης τους Υπουργούς, την Περιφερειάρχη, το Βουλευτή και το φίλο της Ιθάκης Γεώργιο Ρόκκα για την βοήθεια τους στην ευχάριστη αυτή εξέλιξη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.

Θανάσης Λιβιτσάνης και Διονύσης Στανίτσας
Έπαρχος και Δήμαρχος Ιθάκης