Μονόδρομος η υπερψήφιση του Απόστολου Τζιτζικώστα

Γράφει ο Bαγγέλης Mατσούκης
Kαθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών

Η ΦIΛEΛEYΘEPH παράταξη βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε σημείο «μηδέν». Ατελείωτα λάθη στην στρατηγική, την τακτική, τις δηλώσεις, το λόγο και τις θέσεις. Και το κυριότερο αλαζονική συμπεριφορά προς τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης , τους οποίους θυμούνται κάποιοι μόνον όταν έχουν ανάγκη την ψήφο τους.

Η Ν.Δ. χρειάζεται ένα restart, μία επανεκκίνηση, την οποία μπορεί να προσφέρει μόνον ένας εξαιρετικά νέος και άφθαρτος υποψήφιος, ο οποίος να έχει ισχυρή βούληση να τα αλλάξει όλα , αλλά και να διαθέτει όραμα για την παράταξη και για τη χώρα.

Στις 22 Νοεμβρίου διεξάγονται οι ιδιαίτερα σημαντικές εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. και θα ήθελα να καλέσω όλους τους πολιτικούς φίλους της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλλονιά και στην Ιθάκη και όπου αλλού, πρώτα απ’ όλα να συμμετάσχουν .

Και δεύτερον να υπερψηφίσουν αυτόν που θα μας βγάλει από το τέλμα, αυτόν, που όντας άφθαρτος και απαλλαγμένος από τα βάρη και τους λανθασμένους χειρισμούς των τελευταίων χρόνων θα δώσει το σύνθημα για μια νέα ανοδική πορεία.

Η επιλογή είναι μονόδρομος : Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πιστεύω ότι αυτός θα είναι ο επόμενος Αρχηγός της Ν.Δ. και ο αυριανός Πρωθυπουργός.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να συμπράττω στον ευγενή αγώνα του Απόστολου.

*Καθηγητής του
Πανεπηστιμίου Πατρών και παλαιότερα
πολιτευτής της Ν.Δ.