Μποξ: Νίκη Μέιγουεδερ στον αγώνα του αιώνα

Με αυτήν την νίκη του την 50η, στον τελευταίο αγώνα του, ο  Φλόιντ Μέιγουέδερ κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 49-0 (49 νίκες χωρίς καμία ήττα ή ισοπαλία) που κρατούσε ο Ρόκι Μαρσιάνο εδώ και πενήντα χρόνια

Νικητής στον 10ο γύρο ανακηρύχθηκε ο Αμερικανός μποξέρ Φλόιντ Μέιγουέδερ σε μια συγκλονιστική «μάχη με τον Ιρλανδό πρωταθλητή Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ο ΜακΓκρέγκορ κατάφερε να αντέξει τα χτυπήματα του Αμερικανού πρωταθλητή μέχρι τον τρίτο γύρο, αλλά στον 4ο γύρο ο Μέιγουεδερ ξεκίνησε την επίθεσή του, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του.

Στον 10ο γύρο ο  Μέιγουεδερ «κόλλησε» τον  ΜακΓκρέγκορ στα σχοινιά με αποτέλεσμα ο διαιτητής να επέμβει και να δώσει την νίκη στον Αμερικανό. Μετά το τέλος της επικής μάχης των δύο πρωταθλητών, ο Ιρλανδός ΜακΓκρέγκορ παραδέχθηκε ως ανώτερό του τον Φλόιντ Μέιγουέδερ. «Δεν είναι τόσο γρήγορος, δεν είναι τόσο δυνατός, αλλά είναι εξαιρετικός τεχνίτης», υποστήριξε ο ΜακΓκρέγκορ.

Με αυττήν την νίκη του την 50η, στον τελευταίο αγώνα του, ο  Φλόιντ Μέιγουέδερ κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 49 που κρατούσε ο Ρόκι Μαρσιάνο εδώ και πενήντα χρόνια.