Νάτοι, νάτοι, οι Πρωταθλητές! Νίκη τίτλου πέτυχε ο Κεφαλληνιακός στο «Κλειστό» 57-51 επί του Φοίνικα Αγιάς

Νίκη-τίτλου πέτυχε σήμερα το μεσημέρι στις 1:30 μ.μ., στο Κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» ο Κεφαλληνιακός, όπου στα πλαίσια της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ2 Ε.Σ.Κ.Α.Η., φιλοξενούσε τον Φοίνικα Αγυιάς του οποίου και επιβλήθηκε με σκορ 57-51.

Η ομάδα του Γ. Αντωνάτου στην τελευταία φετινή της εμφάνιση μπροστά σε ένα κοινό που την στήριξε σημαντικά όλο τον χρόνο, δεν θα μπορούσε να μην τους αποζημιώσει και να τους ευχαριστήσει για όλα αυτά που τους πρόσφερε, σηκώνοντας την κούπα του πρωταθλητή Γ2 Ε.Σ.Κ.Α.Η., σε μια αλησμόνητη φιέστα!

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον, με τους «κυανέρυθρους» καλύτερους και δίκαια νικητές και κατ’ επέκταση πρωταθλητές.

Ο Κεφαλληνιακός, ήταν κατά γενική ομολογία η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και σίγουρα δίκαιος πρωταθλητής, μάλιστα μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του!! Έτσι από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. με στόχο να συνεχίσει το σερί του.

Τα δεκάλεπτα:15-19, 13-8, 16-7, 13-17.

Κ.Α.Ο.: (Γ. Αντωνάτος), Βασιλάκης Γ. 1, Βλασσόπουλος Π. 6, Κουμαριώτης Χ. 1, Χατζηχρήστος Γ. 2, Μανέντης Π. 4, Ρεμούντος Σ. 4, Μουρελάτος Θ. 5 (1), Μπλέτσος Δ., Βαγγελάτος Δ. 8, Δαμκαλής Α. 21, Μινέτος Π. 1, Μεγάλος Γ. 4

Φοινικας: (Διονυσάτος), Παπαδάτος 8 (1), Στεφανάτος 4, 8. Μαντάς 2, Πουσιάς 16, Σκιαδας 3 (1), Μανωλάκης 2, Αποστολόπουλος, Ντούρος 16 (2).

Στο τέλος ακολούθησε μια απονομή κυπέλλου και μεταλλείων δωρεάν Του Χρυσοχοείου Φώτη Πετράτου στους πρωταθλητές και το τεχνικό team, από τους πρώην προέδρους κ.κ. Τάκη Πετράτο και Διον. Τζωρτζάτο.

Το κύπελλο παραδόθηκε στον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Χατζηχρήστο και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια όλων των παικτών, ενώ ακολούθησαν «τρελά» πανηγύρια στον αγωνιστικό χώρο από όλους.
Τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας οι: Παλιοί πρόεδροι του Κεφαλληνιακού Διονύσης Τζωρτζάτος και Τάκης Πετράτος, οι πρόεδροι του Λ.Τ. κ. Γ. Τζωρτζάτος, της ΔΕΥΑΚ κ. Ν. Ανουσάκης, της ΚΕΔΗΚΕ κ. Α. Κωνσταντάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς κ. Ηλ. Κουρκουμέλης.

Το sportsthea, όλο τον χρόνο κοντά στον Κεφαλληνιακό, θέλει να συγχαρεί από αυτή την στήλη, την Διοίκηση, τον ηγέτη στην άκρη του πάγκου του, Γ. Αντωνάτο και τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά, πολλές φορές μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μετά λοιπόν, τη φετινή συμμετοχή του Α.Σ.Κ. στα playoffs της Α1, την άνετη παραμονή του Ν.Ε.Ο.Λ. στην Α2, ήρθε η σειρά του Κεφαλληνιακού να επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία αλλά και τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο μπάσκετ της Κεφαλονιάς.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Φώτο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(sportsthea.gr)