ΝΕΑ… ολίγον Παρήγορα!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΔΥΟ ΠΑΡΗΓΟΡΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ:

➔ 1ον: H Ελλάδα μας θα λάβει 22,5 δισ. ευρώ σε επιχορηγήσεις και 9,4 δισ. ευρώ σε δάνεια – που συνολικά ισοδυναμούν με το 17% του ΑΕΠ της χώρας το 2019.

➔ 2oν: Από την Οξφόρδη, πληροφορούμεθα τα σημαντικά, λίαν ενθαρρυντικά «βήματα» της Επιστήμης, προς την κατεύθυνση της τελειοποίησης του σωτηρίου εμβολίου, κατά του δολοφονικού Κορωνοϊού!

➔ ΑΠΟ την ΔΙΚΑΙΗ, την ορθολογική κατανομή των επιχορηγήσεων, τις δόσεις, και την εμπειρίαν αυτών που θα διαχειρισθούν το εν λόγω χρήμα, θα εξαρτηθεί τα μέγιστα, και η τελική θετική αντιμετώπιση του οικονομικού δράματος, το οποίον ανοίγεται μπροστά μας.

➔ ΑΝ η συνήθης «Ελληνικότατη» και γνωστότατη σε όλους μας «τακτική», αυτή της… ρηξικέλευθης διοχέτευσης του ρευστού, ακολουθηθεί, τότε θα εκλείψει και κάθε ελπίδα λογικής ανάκαμψής μας, αφού μόνον θα προστεθούν νέες, επώδυνες υποχρεώσεις μας, στις ήδη υπάρχουσες, γιγαντιαίες τέτοιες!

➔ ΝΑ μην λησμονούμε ότι, μόνον το έλλειμμα του Προυπολογισμού μας του Κρατικού, δυστυχώς, για το τρέχον έτος, μάλλον θα είναι αρκετά μεγαλύτερο των συνολικών πιο πάνω ποσών!

➔ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, μόνον εκφράζοντα την προσωπικήν μου, των Πραγμάτων μας, εκτίμηση!!!