Ξανά Πρωταθλητής ο Παλληξουριακός νίκησε και στα Μακρυώτικα 2-0

Πρωταθλητής και μαθηματικά αναδείχθηκε πάλι ο Παλληξουριακός για την περιόδο 2022-2023 μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των playoffs αφού νίκησε μέσα στα Μακρυώτικα τον Πυλαριακό με σκορ 2-0.

Διατηρώντας το αήττηο για μιά ακόμη Αγωνιστική, οι «Ερυθρόλευκοι της Παλικής» έχουν ένα εντυπωσιακό ρεκόρ το οποίο κρατάει από παλιά και συγκεκριμένα από 5/5/2019, όταν για στην ίδια σειρά και μάλιστα στην έδρα τους, είχαν ηττηθεί με σκορ 1-ο από τους Πρόννους.

Αυτός ο τίτλος είναι ο δεύτερος συνεχόμενος και 10ος συνολικά στην ιστορία του Παλληξουριακού. Στο άλλο μάτς των playoffs τα Διλινάτα πέτυχαν νίκη γοήτρυ επί της Εικοσιμίας με 2-1.

Τα μπαράζ για Γ’ Εθνική

Μετά τους πρωταθλητές Ηλείας Π.Α.Ο. Βάρδας, Λακωνίας Αμυκλιακό, Ζακύνθου Α.Ο. Λεβάντε, Αρκαδίας Λεωνίδιο και Μεσσηνίας Εράνη Φιλιατρών, πλέον μόνο μία εκκρεμότητα υπάρχει στον 5ο Ομιλο και είναι αυτή της Αχαΐας, με τον ιστορικό Παναιγιάλειο να είναι το φαβορί μετά τη νίκη του με σκορ 3-1 στον πρώτο τελικό επί του Πανμοβριακού στο Αίγιο και περιμένουμε τη ρεβάνς στην έδρα του αντιπάλου του για να ολοκληρωθεί το παζλ.

Φυσικά, οι παραπάνω ομάδες θα είναι αντίπαλοι του πρωταθλητή Κεφαλονιάς – Ιθάκης Α.Ο. Παλληξουριακού.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι, το εισιτήριο ανόδου για την Γ’ Εθνική της επόμενης περιόδου 2023-2024, θα κερδίσουν, μετά από 6 αγώνες (3 εντός – 3 εκτός), οι τρείς πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης του Ομίλου.


Ο Παλληξουριακός για τη νέα επιτυχία (F/B)


Από τον Παλληξουριακός Α.Ο. 1950 έγινε η ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Πρωταθλητές ξανά!

Τα γκολ δύο νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που προέρχονται από την Ακαδημία μας, του Συριάτου Φώτη στο 10′ και του Κρίστο Σταύρου στο 74′ υπέγραψαν την 4η σερί νική της ομάδας μας πριν από λίγη ώρα στο Δημ. Μακρυώτικων απέναντι στον Α.Π.Σ. Πυλαριακό σφραγίζοντας την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή της Α’ Ερασ. Κατηγορίας ΕΠΣΚΙ για την σεζόν 2022/23.

Back to back αήττητοι Πρωταθλητές!

Σε μια χρονιά με αρκετές δυσκολίες η ομάδα μας κυριάρχησε τόσο στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος όσο και στην διαδικασία των Playoffs επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί εξασφαλίζοντας μαθηματικά την πρώτη θέση μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Πέσαμε, σηκωθήκαμε και τώρα μετράμε αντίστροφα για τους Αγώνες Προβιβασμού στην Γ’ Εθνική Κατηγορία εκπροσωπώντας το κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο για δεύτερη σερί χρονιά.

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείβονται με την κατάκτηση του πιο δύσκολου, του πιο απαιτητικού από όλους τους στόχους. Ακόμα ένας τίτλος “Πρωταθλητή” στην πλούσια τροπαιοθήκη του Συλλόγου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους – ποδοσφαιριστές, προπονητές και μέλη της Διοίκησης.

Ζήτω ο Παλληξουριακός!