Ξεφτίλα! Οι Ζακυνθινοί φίμωσαν τον εισηγητή για την NATURA!

Ο Δρ. Μιχάλης Ξανθάκης: Οι Ζακυνθινοί του φόρεσαν «φίμωτρο»…

Μιά εξευτελιστική εξέλιξη για την Κεφαλονιά έλαβε χώρα στη προχθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, στην οποία συζητήθηκε η μελέτη του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τις περιοχές NATURA.

Στη συνεδρίαση είχε κληθεί να παραστεί και ο προϊστάμενος του Παραρτήματος του πρώην Φορέα του Αίνου Δρ. Μιχάλης Ξανθάκης για να συνδράμει τους θιγόμενους φορείς στη διαβούλευση.

Ομως οι Ζακυνθινοί στους οποίους υπάγεται τώρα ο Φορέας Αίνου απαγόρευσαν στον Μ. Ξανθάκη να κάνει την εισήγηση στο Δ.Σ. όπως είχε οριστεί και ορίστηκε εκτάκτως ο Γερ. Φραγκισκάτος.

Υπενθυμίζουμε για όσους δεν το θυμούνται ότι ο Φορέας του Εθνικού Δρυμού του Αίνου καταργήθηκε τον Μάρτιο του 2022 και η διοικητική έδρα μεταφέρθηκε στη Ζάκυνθο στο νέο Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ).

Η προχθεσινή εξευτελιστική για την Κεφαλονιά εξέλιξη αφήνει έκθετο τον βουλευτή Παναγή Καππάτο, ενώ ακόμη και ο διαχρονικός «προστάτης» του Θεόφιλος Μιχαλάτος έσπευσε να πάρει αποστάσεις από τον «προστατευόμενό» του βλέποντας την αρνητική εξέλιξη.

Την απαξιωτική για την Κεφαλονιά και το Δημοτικό Συμβούλιο εντολή της Ζακύνθου προς τον Δρ. Ξανθάκη στυλίτευσαν με σκληρή γλώσσα κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κκ. Νικόλας Φαραντούρης και Σπύρος Γαλιατσάτος.