Ξεχειλίζουν από οργή τα Νησιά μας!

Eρμαιη η Κεφαλονιά και η Ιθάκη στα χέρια της «Μήδειας» και του κορονοϊού και ο κρατικός μηχανισμός ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ απέναντι!

Οι αέρηδες σαρώνουν το νησί, τα χιόνια και ο πάγος έχουν κόψει τις συγκοινωνίες εντός και εκτός του νησιού με τεράστια προβλήματα. 

Τα συμπτώματα από τον κορονοϊό έχουν βαρέσει κόκκινο με 40 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα και φόβους για παραπέρα έκρηξη!!!

Μας έχουν βρει όλα τα κακά της μοίρας μας και την ίδια ώρα:

Η περιφερειάρχης κ. Κράτσα έχει άλλες προτεραιότητες! Δεν ασχολείται με τις συμφορές που βρήκαν την Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες, αλλά …βάζει πρόστιμα στην ΕΔΑΚΙ, τη ΔΕΥΑ και …την Παναγία της Λάμιας για σκουπίδια και μάλιστα την Παρασκευή 12 του μήνα (ευρισκόμενη μάλιστα στην Κεφαλονιά) που θα μείνει στην ιστορία (μέχρι την ώρα…) σαν η μαύρη μέρα της Κεφαλονιάς με 14 κρούσματα!

Ο Υπεάρχης διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης εκφράζοντας προφανώς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά τον Υπουργό κ. Κικίλια δηλώνει πως: «Δεν κλείνουν ποτέ τα κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία και θα γίνουν κανονικά οι εμβολιασμοί στο κέντρο και οι υπόλοιποι στο Νοσοκομείο Αργοστολίου»! Αγνοώντας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ πως το Κέντρο Υγείας Σάμης που είναι καθορισμένο για τα εμβόλια στις ηλικίες 60-64 παρουσιάζει …δύο κρούσματα στο προσωπικό του – το ένα γιατρός που θα έκανε τα εμβόλια και εδρεύει στη Σάμη που είναι αποκλεισμένη (ή έστω δύσκολα προσβάσιμη) λόγω χιονιού και πάγου!

Ο Βουλευτής κ. Καππάτος εκφράζοντας προφανώς την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δηλώνει στο Δ.Σ. της Σάμης την Κυριακή το βράδυ πως… «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο»!

Η αναλγησία της πολιτικής ηγεσίας τις δύσκολες ώρες που περνάμε περισσεύει και η ΟΡΓΗ ξεχειλίζει!

Υ.Γ. Είναι προφανές ότι η αναβολή των εμβολιασμών …επειδή δεν έφθασε με το αεροπλάνο η παρτίδα στην Κεφαλονιά λόγω καιρού, δεν σώζει και δεν εξιλεώνει τον κ. Καρβέλη και την πολιτική ηγεσία τοπική, περιφερειακή και κυβερνητική!