Οι πιο σέξι παίκτριες ποδοσφαίρου

Είναι νέες, όμορφες, σέξι και το καλύτερο απ’ όλα… παίζουν ποδόσφαιρο. Τιμούν το αγαπημένο ανδρικό σπορ και οι άνδρες τις ευχαριστούν γι’ αυτό. Δεν διστάζουν λοιπόν να κάνουν εκτός από επαγγελματικές και πιο σέξι φωτογραφήσεις σε μεγάλα περιοδικά.

Φορούν τα μαγιό τους ή ακόμη και τίποτα και «ανεβάζουν τη θερμοκρασία»…

Δείτε τις δέκα πιο σέξι παίκτριες ποδοσφαίρου παγκοσμίως

1. Hope Solo

sepaiktires1

Αν και πατάει τα 33 θεωρείται από τις πιο καυτές αθλήτριες του χώρου. Έχει δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και ένα World Cup. H Solo κατέχει πολλά ρεκόρ ως τερματοφύλακας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των  εμφανίσεων, των νικών (138), των shutouts (89), των νικών σε μια σεζόν (26) και το μεγαλύτερο το αήττητο σερί (55 παιχνίδια). Σήμερα είναι τερματοφύλακας της Seattle Reign FC και της εθνικής των ΗΠΑ.

2. Alex Morgan

sepaiktires2

Η 25χρονη Alex έχει επίσης ολυμπιακά μετάλλια αλλά και μετάλλιο World Cup. Στην

ηλικία των 22, ήταν η νεότερη παίκτρια στην εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2011 της FIFA Γυναικών. Σήμερα είναι παίκτρια της Portland Thorns FC και της εθνικής των ΗΠΑ και είναι περιζήτητη για διαφημίσεις αθλητικών ειδών.

3. Kaylyn Kyle

sepaiktires3

Η 27χρονη από τον Καναδά είναι στην εθνική του Καναδά και μέσος στην  Orlando Pride. Εκτός από τις προπονήσεις και τα γκολ τις αρέσουν οι σέξι πόζες και τα αποκαλυπτικά μαγιό ενώ της έχει προταθεί να κάνει συμβόλαιο με ομάδα της Σουηδίας που είχε εκτιμήσει το ταλέντο της στο άθλημα.

4. Milene Domingues

sepaiktires4

Η Βραζιλιάνα Milene τα έχει όλα. Είναι και μοντέλο και παίκτρια ποδοσφαίρου και μάλιστα ταλαντούχα. Σήμερα παίζει για την Fiamma Monza της Ιταλίας και κάνει πολλές φωτογραφήσεις σε περιοδικά για αθλητικά ρούχα και μαγιό. Πολλοί μάλιστα δεν ξέρουν ότι είναι η πρώην σύζυγος του Ρονάλντο.

5. Selina Wagner

sepaiktires5

Η 25χρονη Γερμανίδα Selina παίζει ως μέσος στην SC Freiburg της Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια της περίοδου 2012-2013, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Champions League σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού απέναντι στην Αρσεναλ. Το 2015 μετακόμισε στη Freiburg. Είναι ομολογουμένως από τις πιο καυτές παρουσίες των γηπέδων και το ξέρει.

6. Laisa Andrioli

sepaiktires6

Η 28χρονη από τη Βραζιλία αν και ξεκίνησε επαγγελματικά τώρα δεν είναι σε κάποια ομάδα αλλά δεν σταματάει να τραβάει τα βλέμματα εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ωστόσο στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας Βραζιλίας. Μέχρι να επιλγεί κάνει σέξι φωτογραφήσεις και αποθεώνεται από τον ανδρικό πληθυσμό.

7. Sydney Leroux

sepaiktires7

Η 29χρονη Καναδή με ολυμπιακό μετάλλιο στις πλάτες της σήμερα παίζει στη Western New York Flash και στην Εθνική. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει καθώς παίκτρια ποδοσφαίρου ήταν και η μαμά της. Όταν δεν κάνει προπονήσεις κάνει διάφορες σέξι φωτογραφήσεις με τη «στολή εργασίας» ή χωρίς.

8. Josefine Öqvist

sepaiktires8

Η 28χρονη από τη Σουηδία είναι από τις πιο καλές παίκτριες της ομάδας της αλλά και πολύ εντυπωσιακή. Έγινε περισσότερο γνωστή για το κρίσιμο γκολ που έβαλε στο 86 στο γυναικείο FIFA  World Cup ενάντια στον Καναδά και έστειλε τη Σουηδία στον τελικό. Δεν κάνει πολύ συχνά φωτογραφήσεις άλλα όταν τις κάνει μένει αξέχαστη ειδικά όταν φοράει το λευκό μαγιό της!

9. Lauren Sesselman

sepaiktires9

Από τον Καναδά με αγάπη η Lauren… Η 32χρονη μπορεί να είναι προς το τέλος της καριέρας της αλλά θα μείνει αξέχαστη και για τα γκολ και για τις πόζες της. Η ξανθιά καλλονή είναι παίκτρια της Houston Dash και συμμετέχει και στην εθνική του Καναδά. Εκτός από το ποδόσφαιρο η συγκεκριμένη παίκτρια έπαιζε από μικρή και μπάσκετ αλλά την κέρδισε το γρασίδι…

10. Heather Mitts

sepaiktires10

Από τις πιο έμπειρες καθώς έχει πατήσει τα 38 η παίκτρια από την Αμερική έχει κατακτήσει τρεις φορές χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο με την ομάδα της καθώς ήταν στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Πλέον παίζει μόνο ερασιτεχνικά καθώς αποχώρησε από τα γήπεδα τον Μάρτιο του 2013. Πλέον κάνει διαφημίσεις και φωτογραφήσεις για αθλητικά είδη.

 (newsbeast.gr)