Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της Σχολής υποψηφίων προπονητών

Το περασμένο Σάββατο 25/2/2023, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διδασκαλίας της σχολής υποψηφίων προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C’, η οποία πραγματοποιείται στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε συνεργασία της Ε.Π.Ο. με την τοπική Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Οπως αναφέρει το  sportsthea.gr, τα μαθήματα και την πρώτη φάση της σχολής, παρακολούθησαν συνολικά 19 υποψήφιοι προπονητές ποδοσφαίρου, εκ των οποίων οι τέσσερις, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, είναι από το νησί μας.

Συγκεκριμένα οι Απ. Κοκκόσης, Διον. Καππάτος, Χρ. Μιχαλιτσιάνου και Δροσιά Δεληγιαννίδου.

Εκπαιδευτές ήταν οι κ. Γιάννης Βονόρτας, παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και Γιάννης Γκίσης Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.

Το παρών όλες αυτές τις ημέρες στο γήπεδο, έδινε καθημερινά ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής, ενώ όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, αφού όλα ήταν απόλυτα προγραμματισμένα και στην κάθε λεπτομέρεια.

Μοναδικό παράπονο του προέδρου, η μικρή συμμετοχή ντόπιων υποψηφίων, σημείο στο οποίο συμφωνούμε απόλυτα.

Η συνέχεια τις επόμενες ημέρες, στον ίδιο χώρο με τη διεξαγωγή της τρίτης φάσης της σχολής.

Να ευχηθούμε στους υποψήφιους προπονητές και ιδιαίτερα στα τέσσερα δικά μας παιδιά καλή επιτυχία.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές για τον τρόπο παρουσίασης των θεμάτων και της εκπαίδευσης, αλλά και στην τοπική Ένωση που προσπαθεί να φέρει νέους ανθρώπους κοντά στο άθλημα και να τους εκπαιδεύσει κατάλληλα προκειμένου το ποδόσφαιρο μας, να κάνει επιτέλους κάποια βήματα μπροστά.