Ο Γιάννης Κωνσταντάτος άναψε πάλι το σήμα της Ολυμπιακής στο Ελληνικό, που έμενε σβηστό επί χρόνια. Ο Κεφαλονίτης δήμαρχος αλλάζει τα Νότια Προάστια της Αθήνας

Μετά από χρόνια φωταγωγήθηκε ξανά το παλαιό σήμα της Ολυμπιακής που βρίσκεται στην ανακαινισμένη πλατεία στην συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Μαρίνου Γερουλάνου.

Το σήμα της Ολυμπιακής ήταν το σήμα κατατεθέν της περιοχής ωστόσο με τα χρόνια έσβησε και έμοιαζε με ένα από τα πολλά ερείπια που απέμειναν στην περιοχή μετά την μεταφορά του αεροδρομίου στα Σπάτα.

Πέρασαν 20 χρόνια και έγιναν οι εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής για να φθάσει το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου προκειμένου το σήμα της Ολυμπιακής να ανάψει και πάλι.

Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης μία ειδική εκδήλωση για την φωταγώγηση του σήματος. Την παράσταση έκλεψαν οι πιλότοι και οι αεροσυνοδοί με τις ρετρό στολές της Ολυμπιακής ενώ ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Κωνσταντάτος, φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα και έβγαλε μία selfie.

(koolnews.gr)