Ο Γιάννης Λυκούδης στο επίκεντρο της πυρκαγιάς

Γ. Λυκούδης

Τη Δευτέρα το απόγευμα, μαζί με την δημοτική σύμβουλο Ασημίνα Γαβριελάτου, επισκέφθηκα τα χωριά που βρέθηκαν στο επίκεντρο της καταστροφικής πυρκαγιάς. Συναντήθηκα με κατοίκους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής, άκουσα τα δικαιολογημένα παράπονα και την έντονη αγανάκτησή τους για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Οι άνθρωποι της περιοχής βρέθηκαν για δύο ημέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και χωρίς υδροδότηση, με αποτέλεσμα να υποστούν σημαντικές οικονομικές ζημιές, καθώς πολλές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να διακόψουν τη λειτουργία τους και να καταστραφούν προϊόντα και προμήθειες.

Στηρίζω κάθε προσπάθειά τους να λάβουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται από τον Δήμο και την Πολιτεία για τις ζημιές που υπέστησαν.

(Giannis Lykoydis FB)