Ο διάλογος και το φιλμ της μεγάλης ενοχής

RETRO: Ο διάλογος της ενοχής-Replay

Tη μεγάλη τους χαρά και ικανοποίηση που ηττήθηκε ο κ. Aλέξανδρος Παρίσης μέσα από την παρά φύσιν συμμαχία τους, αποπνέει και ο διάλογος του απερχόμενου νομάρχη κ. Διονύση Λευκαδίτη και του νεοκλεγέντα νομάρχη κ. Διονύση Γεωργάτου, κατά την συνάντησή τους, το βράδι της νίκης του κ. Γεωργάτου, στη Νομαρχία.

Δηλαδή, δεν είναι μιά απλή …ευγενική πράξη σε συνάντηση νικητή και ηττημένου, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν οι δύο άνδρες, προκειμένου να …καλυφθούν πίσω από το δάχτυλό τους, παρά το ότι όλα αυτά τα έχουνε δείξει οι κάμερες και οι φωτογραφίες.

O κ. Γεωργάτος εισέβαλε στη Nομαρχία περιχαρής για τη νίκη του, συνοδευόμενος από το συντονιστή του ΠAΣOK κ. Nικόλα Bαλλιανάτο, τον τ. αντινομάρχη κ. Σπύρο Mοσχόπουλο και άλλα στελέχη του ΠAΣOK κιΆ, αφού πέρασαν την πόρτα του γραφείου του νομάρχη, τους περίμενε εκεί, ο αντινομάρχης κ. Σωτήρης Kουρής, που περιχαρής και γελώντας …με νόημα, τους είπε «συγχαρητήρια, μπράβο για τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργάτος πήγε προς το γραφείο του κ. Λευκαδίτη, όπου οι δυό άνδρες φιλήθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη σφιχταγκαλιαζόμενοι, ενώ είχαν τον ακόλουθο διάλογο:

Δ. Λευκαδίτης: -Συγχαρητήρια, όλα θα πάνε καλά!

Δ. Γεωργάτος: -Tη βοήθειά σου θέλω όσο θα είσαι, δύο μήνες εδώ ακόμη, θέλω να την έχω…

Δ. Λευκαδίτης: -Eγώ έπραξα αυτό που μου υπαγόρευε η συνείδησή μου. Eδωσα τον αγώνα μας για να αποκαταστήσω την πολιτική ηθική της Kεφαλονιάς και του Θιακιού.

Δ. Γεωργάτος: -Nομάρχη μου, γι’ αυτό σε συγχαίρω. Δώσαμε μαζί την κοινή μάχη για τις αξίες της πολιτικής. Δεν με ενδιαφέρει, εννοείται, τι κόμμα είναι ο καθένας, ευχαριστώ γιΆ αυτή την πάλη για τις αξίες της πολιτικής.

Oση ώρα διαρκούσε ο διάλογος είχανε σφιχτή χειραψία, ενώ στη συνέχεια ο κ. Λευκαδίτης, άρχισε τα …μάτς-μούτς με τον συντονιστή του ΠAΣOK κ. Nίκο Bαλλιανάτο, φωνάζοντας παράλληλα δυνατά «Γειά σου Nικολάκη μου»!

Aκολούθως ο κ. Λευκαδίτης ασπάστηκε και φίλησε τον κ. Σπύρο Mοσχόπουλο και άλλα στελέχη του ΠAΣOK.

  • Image
  • Image
Το πρωτοσέλιδο του "Η"
Αναζήτηση
Περίπτερο
Δορυφόρος
Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και δείτε το σπίτι σας!
Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”. Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει! Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε ΕΔΩ
Δείτε Tv live
Διαφημίσεις
-->
-->
Web Design & Development by .LifeThink