Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ του μηδενικού έργου: «Θα κριθούμε από τα έργα που θα υλοποιήσουμε στη θητεία μας»!

Θ. Μιχαλάτος

ΠΑΤΑΓΟ έκανε το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η» με την μεγάλη αποκάλυψη πως είναι «ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ 100% το «έργο» Θεόφιλου» και με τον διευκρινιστικό υπέρτιτλο «ΦΙΑΣΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ, ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!

Αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ δυστυχώς για τον Μητροπολιτικό Δήμο της Κεφαλονιάς.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ δεν έχει ολοκληρωθεί στο Δήμο Αργοστολίου!

Πρωτοφανές αλλά αληθινό!

Τραγικό αλλά πραγματικότητα!

«Με τα λόγια χτίζουν ανώγια και κατώγια»που λέει ο σοφός λαός!

Και ειδικότερα ο θυμόσοφος Κεφαλονίτης το λέει με το δικό του παγκόσμια γνωστό πνεύμα:

«Άλλο το πούντοναι και άλλο το έντοναι»!

Ο Θεόφιλος με το γνωστό πλέον ύφος και στυλ δείχνει …να περνάει για ηλίθιους τους Κεφαλονίτες και τους έχει φλομώσει ψέματα με την αλαζονεία που έχει ο κάθε Ολιγάρχης και των μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται στην υπηρεσία του!

Ο Καππάτος έγινε βουλευτής από σπόντα, δίχως κομματικό μηχανισμό και με ανύπαρκτη πολιτική εμπειρία.

Ο παμπόνηρος (εξού και το προσωνύμιο του…μαλαγάνα)Θεόφιλος τον διπλάρωσε από την αρχή και έγινε ο κομματάρχης του βουλευτή! Κι αυτός «τσίμπησε» μην έχοντας κομματική και κοινωνική βάση.

Έτσι το δίδυμο Καππάτος–Θεόφιλος έχει κατοχυρωθεί ως δήθεν το ισχυρό πολιτικό δίπολο της Κεφαλονιάς.

Η απειρία τους έχει οδηγήσει στην πολιτική φαιδρότητα…

Ο ΠΑΣΟΚογενής Θεόφιλος και με στελέχη ακόμη του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται στο στενό του περίγυρο εμφανίζεται ως …υπερκομματικός όταν γίνεται αποκάλυψη (θέλοντας και μη) των σχέσεων του με τη Νέα Δημοκρατία. Οι τακτικές επισκέψεις σε Υπουργεία ακόμα και στο Μαξίμου με φωτογραφίσεις με τον Μητσοτάκη και την πρωθυπουργική σύζυγο σε πλήρη μάλιστα ευθυμίαδείχνουν αν όχι τίποτε άλλο όχι τυπική σχέση αμφοτέρων αλλά ισχυρή πολιτική συνεργασία!

Η ουσία λοιπόν της παρουσίας στα τοπικά πράγματα της Δημοτικής Αρχής (της κάθε Δημοτικής Αρχής) είναι το έργο της και όχι τα κολλητιλίκια με τον βουλευτή, τους υπουργούς, τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του!

Και την ώρα της κρίσης, την ώρα των δημοτικών εκλογών σε 14 μήνες από σήμερα (στις 8 Οκτωβρίου 2023)αυτό που θα μετρήσει στην κρίση του ψηφοφόρου ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ οι σχέσεις του Θεόφιλου με τον Καππάτο, τον Κυριάκο και την Μαρέβα, αλλά …ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!

Και αυτό ο Θεόφιλος το γνωρίζει πολύ καλά!

Το έχει δηλώσει ευθέως και σε ανύποπτη στιγμή:

Γ. Κουλουμπή

«Θα κριθούμε από τα έργα που θα έχουμε υλοποιήσει κατά τη διάρκεια της θητείας μας»!

Κι έχει σημασία για την αξία της δήλωσης ότι έγινε ΟΧΙ σε δικό του μέσο ενημέρωσης αλλά στονIonian Galaxy και μάλιστα στην Γιάννα Κουλουμπή που τυγχάνει και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά!!!

Και επί πλέον, η δήλωση έγινε σχετικά πρόσφατα και σε ανύποπτη στιγμή πριν …5 ½ μόλις μήνες στις 25/1/2022!

Πριν την κρίση με τον πόλεμο στην Ουκρανία…

Που σημαίνει ότι η εκτόξευση των τιμών που τίναξε στα ύψη τους προϋπολογισμούς των δημοσίων έργων θα χρησιμοποιηθεί ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ από τον μαλαγάνα Θεόφιλο ως …η αιτία για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του να υλοποιήσει ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΡΓΟ!

Μόνο που θα αποκρύψει ότι τα σημαντικότερα των έργων με κορυφαίο το περιβόητο Μουσείο Σκλάβου έχουν ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα πολύ πίσω και απλά ο Θεόφιλος τα έχει και τα λιβανίζει όπως το προαναφερθέν προ …14 μηνών στις 5/5/2021!

Το συμπέρασμα

Ο ίδιος ο Θεόφιλος έχει προτρέξει να υποδείξει για το «μαύρισμά» του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σ’ ένα χρόνο αφού το έργο του είναι…ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ 100%!!!

Οι δικαιολογίες του απλά θα τον γελοιοποιήσουν παίρνοντας υπόψη την δήλωσή του για την κρίση των πολιτών…

Εδώ θα είμαστε…