Ο Θεόφιλος ανακοίνωσε Συνδυασμό με τίτλο «Δημοτική Συμπολιτεία»

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήλωση υποψηφιότητας για το Δήμο Αργοστολίου με το Συνδυασμό «Δημοτική Συμπολιτεία» ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μιχαλάτος αναφέρει τα εξής:

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ πλαισιωμένη από άτομα με ικανότητα και ακεραιότητα, από νέους με όραμα, καινοτόμες ιδέες και αγάπη για τον τόπο μας, είναι έτοιμη να δώσει την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Είμαστε βέβαιοι πως, μετά και από τη συνεργασία μας με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και όλοι μαζί να αλλάξουμε σελίδα στο νέο Δήμο Αργοστολίου, Λειβαθούς, Ελειού-Πρόννων, Ομαλών.

Όλοι εμείς, με αίσθημα ευθύνης, σας υποσχόμαστε ότι θα θέσουμε προτεραιότητα μας το κοινωνικό πρόσωπου του Δήμου, την εύρυθμη λειτουργία του, τη διαφάνεια στη διαχείρισή του, το σχεδιασμό έργων με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και ιστορική ταυτότητα του τόπου μας, την επικαιροποίηση και υλοποίηση έργων που έχουν ήδη σχεδιαστεί, την ανάταξη έργων που «κακοποιήθηκαν».

Είμαστε αποφασισμένοι να θέσουμε τα θεμέλια για μια σταθερά ανοδική αναπτυξιακή πορεία στο Δήμο μας, σε όλους τους τομείς, εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές, χρησιμοποιώντας ευρωπαϊκά κονδύλια και προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

Πλέον η παράταξή μας, με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του νεοσύστατου Δήμου μας, ανεξάρτητα από κόμματα, ενώνοντας και εκφράζοντας την τοπική μας κοινωνία, μετονομάζεται σε «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ».

Όλοι εμείς, το έμψυχο δυναμικό της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, σας υποσχόμαστε ότι θα εργαστούμε συλλογικά, με πάθος και αποφασιστικότητα, για να λύσουμε προβλήματα και να προωθήσουμε την ευημερία και πρόοδο του τόπου μας.

Στο δικό μας σχεδιασμό και στο πρόγραμμα μας συμπεριλαμβάνονται όλες οι περιοχές του νέου Δήμου απ’ άκρη σε άκρη. Κεντρικές και μη, πυκνοκατοικημένες και αραιοκατοικημένες. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς σκοπιμότητες.

Σας καλούμε, όλες και όλους, να στηρίξετε την προσπάθεια μας για μια νέα πορεία χωρίς αποκλεισμούς, με σεβασμό στην ιστορία του τόπου και προσήλωση στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου