Ο Κυριάκος δεν πήγε Ληξούρι και Αγία Ευφημία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην Κεφαλονιά «πέταξε έξω» Αγία Ευφημία (Σάμη) και Ληξούρι, με πρόσχημα την καθυστέρηση που έγινε στη σύσκεψη με Φορείς κ.λπ. στο Διοικητήριο της Αντιπεριφέρειας.

Σύμφωνα με …όσα διέρρευσαν στην επίσκεψη είχε συμπεριληφθεί το Ληξούρι (12.30 στις Δομές του ΥΠΕΡΙΩΝΑ και στις 13.30 στις Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου) και η Αγία Ευφημία στις 14.30.

Τελικά ο πρωθυπουργός έβγαλε OFF τους άλλους δύο Δήμους της Κεφαλονιάς, δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις σε κατοίκους και Φορείς των δύο Δήμων, ειδικά στην Αγία Ευφημία που είχαν προετοιμάσει και την υποδοχή του και την παρουσίαση των προβλημάτων που βιώνουν καθημερινά κυρίως μετά τον Ιανό, με κυρίαρχο την αποκατάσταση του Λιμανιού του χωριού.

Στο Ληξούρι, μετέβη μόνη της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου (συνόδευε τον πρωθυπουργό) και επισκέφθηκε μόνο τις Δομές του ΥΠΕΡΙΩΝΑ, ενώ οι Εργατικές Κατοικίες για άλλη μία φορά έμειναν στις προφορικές υποσχέσεις…