Ο ολιγάρχης Θεόφιλος «κόντυνε» τον Σαμούρη ….αναβαθμίζοντάς τον!

Μετά από 20 μέρες δέησε ο άρχοντας Θεόφιλος και έβγαλε τις δύο αποφάσεις με τις οποίες ορίζει τους αντιδημάρχους που λέει ο νόμος για την Oικονομική Eπιτροπή και την Eπιτροπή Ποιότητας Ζωής (ΕΠΟΙΖΩ).

Πρώτη επισήμανση: Γι’ άλλη μια διετία και πάντως μέχρι τη λήξη της θητείας του, κράτησε την προεδρεία στις δύο Επιτροπές, παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε στη μία και μοναδική συνέντευξη πριν δύο χρόνια (και ένα μήνα, στις 12/12/2019) επιβεβαιώνοντας …ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!!!

Την μία λοιπόν απόφαση αυτήν για την ΕΠΟΙΖΩ την έγραψε, την υπέγραψε και την δημοσίευσε …λάθος!

Η πρώτη προσέγγιση στο νέο φιάσκο του Ολιγάρχη είναι πως είναι …τόσο άχρηστος, τόσο ανίκανος που ούτε μια απόφαση σωστή 10 λέξεων δεν μπορεί να βγάλει! Και μετά παραπονιέται, δημοσίως και στα μέσα του, πως άδικα του γίνεται τόσο σκληρή κριτική! Μην τολμήσει πάντως να τα ρίξει στον υπάλληλο που έγραψε την απόφαση γιατί …την ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ έχει η απόφαση και σε τελική ανάλυση δικό του ζήτημα που βάζει την υπογραφή του!

Όμως υπάρχει και η δεύτερη εκδοχή που «κολλάει» περισσότερο με τον χαρακτήρα του Θεόφιλου.

Η εκδοχή του …ΟΛΑ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ και για κάποιο λόγο!

Ας δούμε τα γεγονότα λοιπόν πως εξελίχθηκαν:

Στις 13:06:05 προχθές Τετάρτη 19/1/2022, δημοσιεύεται στην Διαύγεια η απόφαση 33/2022 (ΑΔΑ: 9ΔΠ346ΜΓΤΤ-ΤΔ7) του δημάρχου Μιχαλάτου για τον «ορισμό των μελών ΕΠΟΙΖΩ».

Σύμφωνα με αυτήν, ο δήμαρχος ορίζει τον αντιδήμαρχο Γεώργιο Τσιλιμιδό, µε αναπληρωτή του τον αντιδήμαρχο Διονύσιο Μινέτο και τον αντιδήμαρχο

Σπυρίδωνα Σαµούρη, µε αναπληρώτρια του την αντιδήμαρχο Κρυσταλία Μιχαλάτου. Όπως δηλαδή ήταν και στην πρώτη θητεία της Επιτροπής.

Περνάει μισή ώρα και στις 13:30:10 γίνεται από τον Θεόφιλο …ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της απόφασής του και ορίζεται ως τακτικό μέλος …η αντιδήμαρχος Κρυσταλλία Μιχαλάτου, με αναπληρωτή της τον αντιδήμαρχο Σπυρίδωνα Σαµούρη!!!

Μετά από 10 λεπτά από αυτή τη δεύτερη ανάρτηση για την ΕΠΟΙΖΩ, στις 13:39:32, αναρτάται και η απόφαση για τον ορισμό των μελών στην Οικονομική Επιτροπή, με τον …Σαμούρη να γίνεται τακτικό μέλος από αναπληρωματικό που ήταν μέχρι τώρα! Θα μπορούσε να είναι τυχαίο το γεγονός, αν ο Θεόφιλος δεν ήταν …ο Θεόφιλος και ο Σαμούρης δεν ήταν …ο Σαμούρης!

Και εν ολίγοις, μέσα σε μισή ώρα και 10 λεπτά (από τις 13:00 μέχρι τις 13:39), ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, (ΤΙ;;;) και ο Ολιγάρχης «κονταίνει» διακριτικά τον Σαμούρη και τον βγάζει από την Επιτροπή (ΕΠΟΙΖΩ) που αποφασίζει για τα θέματα της καθημερινότητας που την αρμοδιότητά τους έχει ο Σαμούρης και τον κάνει …υφυπουργό Οικονομικών, φαινομενικά αναβαθμίζοντάς τον!!!

Όμως, ως μέγας μαλαγάνας που είναι ο Θεόφιλος, στην πραγματικότητα «κονταίνει» τον Σαμούρη, αλλά και ταυτόχρονα …τον «ψηλώνει», αφού τον κάνει τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή που διοικεί τον Δήμο, στην οποία όμως έχει φροντίσει να έχει το κεφάλι του ήσυχο με δύο παραπάνω από αυτούς που δικαιούται από τις τάξεις των προθύμων!!! Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και να σηκώσει δικό του μπαϊράκι ο Σαμούρη, (πράγμα απίθανο έστω και αν «γαυγίζει» κάνοντας «τον άντρα» στα καφενεία κοκορευόμενος πως αυτός τον έβγαλε δήμαρχο), ο Θεόφιλος διαθέτει άνετη πλειοψηφία πέντε στους εφτά!

Και για να το πούμε ακόμα πιο απλά κλείνοντας, ο Ολιγάρχης βρήκε ευκαιρία και έστειλε ηχηρό μήνυμα στον Σαμούρη – και σε όποιον άλλον τολμήσει «να κοκορεύεται»…