Πήρε το βραβείο «Most Innovative Product»

Ο κ. Αλέξης Σταυρίδης από την Ideales παραλαμβάνει το βραβείο Most Innovative Product από τον κ. Γιώργο Τσοπάνογλου, Τεχνικό Διευθυντή της εταιρείας Trias.

Η Ideales κατέκτησε το βραβείο Most Innovative Product στα πλαίσια του θεσμού των Βραβείων Franchise 2019!

Το συγκεκριμένο βραβείο «Πιο Καινοτόμο Προϊόν» απονεμήθηκε στην Ideales επειδή η Piscines Ideales|the eco pool® είναι από τα πλέον καινοτόμα προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη τον σχεδιασμό, την τεχνολογία, τον τρόπο κατασκευής και παράδοσης, καθώς και την καθολική εξυπηρέτηση που συνοδεύει κάθε πισίνα της!!

Ο θεσμός των Franchise Awards διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά από το περιοδικό Franchise Business, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) και η λαμπρή τελετή απονομής έγινε στις 30 Ιανουαρίου στο Palmier Bistro στο Κεφαλάρι.

Η Ideales  διακρίνεται για 5η φορά από το θεσμό των Franchise Awards, έχοντας ήδη κατακτήσει δύο φορές το βραβείο Best Franchise WorkPlace (2010 & 2014), μία φορά το βραβείο Best Franchise Leader (2012) και μία φορά το βραβείο Eco Friendly Franchise (2018).

Η κατάκτηση του βραβείου Most Innovative Product δίνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και διαρκούς εξέλιξης και δικαιώνει για άλλη μια φορά τις επιλογές της Ideales, που αναδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρίας να προσφέρει στους Πελάτες της αξιόπιστα, καινοτόμα, διαχρονικά και οικολογικά προϊόντα που χαρίζουν υγεία και απόλαυση!

Όμιλος Ideales

210 61 48 400

Βουτήξτε στο www.Ιdeales.gr