Παύλος: Κάτι τρέχει στα γύφτικα!

Π. Παπαδάτος

Από το σύνολο των 705 ευρωβουλευτών, η χώρα μας έχει 21 ευρωβουλευτές. «Συνελήφθησαν» 2 ευρωβουλευτές και ανακρίνονται από τον Βέλγο εισαγγελέα. Και οι 2 είναι Έλληνες! Δηλαδή το 10% των Ελλήνων ευρωβουλευτών, ή το 50% των Ελληνίδων ευρωβουλευτών! (Ίσως προστεθεί και κάποιος άλλος). Κανείς Ευρωπαίος δεν ενδιαφέρεται σε ποια πολιτική παράταξη ανήκουν. Απλά μας παρουσιάζουν όλους ως διεφθαρμένους. Και εμείς εδώ στο μικρόκοσμό μας μαλώνουμε σε ποιο κόμμα ανήκουν.

Δυστυχώς η «κουλτούρα» της πολιτικής ασυδοσίας και ατιμωρησίας που επικρατεί στην χώρα δεν μας επιτρέπει να μιλήσουμε για την εθνική ζημία αλλά μας ενδιαφέρει μόνο η τυχόν κομματική μας ζημιά.

Η οποία κομματική ζημιά θα είναι ανεπαίσθητη, αφού η πολιτική διαφθορά και ασυδοσία είναι ένα καθημερινό φαινόμενο που δυστυχώς το έχουμε συνηθίσει.

Κομματικές διαγραφές για δήθεν εξυγιάνσεις είναι σαν λέμε κάτι τρέχει στα γύφτικα… Χρειαζόμαστε αλλαγή κουλτούρας. Δυστυχώς Μεσσίες δεν βλέπω και ας έρχονται Χριστούγεννα. O,τι κάνουμε μόνοι μας…!

(Pavlos Papadatos FB)