Πείτε μας, από τι «ξεβρομίσαμε» στις εκλογές;

Περασμένα – ξεχασμένα όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν αυτά τα 10 χρόνια για μερικούς – μερικούς.. 

Ακόμα και η θριαμβευτική ιαχή το βράδυ των τελευταίων εκλογών που κυριάρχησε στο εκλογικό κέντρο του Θεόφιλου στέλνοντας σαφές το μήνυμα:

ΞΕΒΡΟΜΙΣΑΜΕ! 

Προφανώς οι συνεργάτες και οι οπαδοί του Θεόφιλου που το βροντοφώναζαν το βράδυ τις 2 Ιουνίου 2019, με τον ίδιο να το απολαμβάνει με ένα φαρδύ χαμόγελο, εννοούσαν ότι… ξεβρόμισε ο τόπος από τον Παρίση και τους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων την κορυφαία θέση κατείχε (τότε βεβαίως…) ο Διονύσης Λυκούδης ο οποίος και αποτελούσε (τότε…) το «κόκκινο πανί»!!! 

Αν κάποιος πριν από δύο χρόνια προμήνυε στην παράταξη του Θεόφιλου (έστω και απλός ψηφοφόρος) τη σημερινή εξέλιξη, το λιγότερο θα χαρακτηριζόταν… προβοκάτορας!

Υ.Γ. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ψάχνουμε γιατί πολιτική και πολιτικοί είναι ανυπόληπτες έννοιες και οι Γνήσιοι πολιτικοί είδος υπό εξαφάνιση!


Παλαιάς και νέας κοπής …δημοτικοί σύμβουλοι!


Η αναφορά του δημοτικού συμβούλου  Διονύση Τρωϊάννου σε «πολιτικούς παλαιάς κοπής» αμέσως μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ για το Master Plan του λιμανιού έγινε δίχως τα στοιχειώδη προσχήματα και εξέπληξε ! Ο στόχος εμφανής: Να σταμπαριστούν ως οπισθοδρομικοί και εκφράζοντες «το παλαιό» όσοι δεν στήριξαν την πρόταση Θεόφιλου και εξ αντανακλάσεως να δικαιολογηθεί η νέα αβάντα της παράταξης του και του ίδιου προσωπικά στο Θεόφιλο! 

Προφανώς εξ αντιδιαστολής ο ίδιος εντάσσεται στους «πολιτικούς νέας κοπής», όπως ο Θεόφιλος και ο Κανάλες!!!

Είχε τη φήμη ο  Τρωϊάννος του σοβαρού. Όμως κατάφερε να διαγράψει με μια δήλωση ό,τι μέχρι τώρα τον συνόδευε. 

Και ταυτόχρονα …να αυτοεξευτελιστεί!