Πετυχημένο Παζάρι του «Υπερίωνα»

Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για το Πασχαλιάτικο παζάρι του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ».

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πασχαλιάτικο παζάρι του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ», την Κυριακή 2 Απριλίου 2023. Όπως πάντα οι εθελοντές μας – δημιουργοί όλων όσων εκθέσαμε και συνάνθρωποί μας απ’ όλη την Κεφαλονιά μας επισκέφθηκαν με πολλά χαμόγελα και αγάπη για να ενισχύσουν το δύσκολο έργο μας.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση πολλών μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Ληξουρίου, αλλά και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου συνοδευόμενοι από τους γονείς τους. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ά Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου να στήσουν Πασχαλιάτικο Εργαστήρι με τους μαθητές προσφέροντας τις κατασκευές στον «ΥΠΕΡΙΩΝΑ». Η παρουσία τους ζωντάνεψε τις ελπίδες μας, ενίσχυσε τις δυνάμεις μας, ανέδειξε το έργο μας και μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς τους. Με τέτοιους συνεργάτες θα προχωρήσουμε μπροστά για να κερδίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Επίσης το παζάρι τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, ο Δ/ντης  Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας Δήμου Αργοστολίου Δημήτρης Δημουλιός, ο Σύμβουλος για κοινωνικά θέματα Δήμου Αργοστολίου Αντώνης Λουβερδής, η Διοικήτρια του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου Ζωή Μοσχονά, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ναπολέων Μαραβέγιας, οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φαραντούρης και Διονυσία Πολλάτου, η πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μεσσάρης και η Γιάννα Κουλουμπή με την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την ενίσχυσή τους.

Ο σκοπός του Παζαριού μας είναι φιλανθρωπικός και συγκεκριμένα θα καλύψει οικονομικά υλικοτεχνική υποδομή για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ωφελούμενων. Ευχαριστούμε την ομάδα των ωφελούμενων και των εκπαιδευτικών των δύο δομών του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ, που συμμετείχαν με δικές τους δημιουργίες στο παζάρι.

Οι εθελοντές μας που τους θεωρούμε μέλη στην μεγάλη οικογένεια του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» ξεπέρασαν τις δυνάμεις τους και οι δημιουργίες τους απέσπασαν τον θαυμασμό των επισκεπτών μας και βέβαια έχουν τις ευχές όλων μας για προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία. Αμέσως μετά το Πάσχα θα πραγματοποιήσουμε μεγάλη εκδήλωση, τιμητική για τους εθελοντές που απαρτίζουν το μητρώο του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ».

Οι εθελοντές που εργάστηκαν για το παζάρι μας:

Πατήρ Σφαέλος Γεράσιμος, ice cream,  Jumbo Ληξούρι, Μαυροειδής, Ελπίδα Κατσαΐτη, Ρούλα Καλημάνη, Αρετή Ξυδιά, Μαρία Μαρούλη του Μενέλαου, Ειρήνη Μαρούλη του Σπυρίδωνος, Αγγελική Γαλύφου, Δήμητρα Ρεπούση, Γιώτα Κοζομπόλη, Ευστάθιος Λαδάς, Γεράσιμος Κατσαΐτης, Θεοδοσία Λαδά, Αναστασία Βουτσινά, Βούλα Ήσυχου, Δασκαλάκη Ευτυχία, Παρασκευή Κοντογιαννάτου, Γαβριέλατου Καλομοίρα, Πολλάτου Διονυσία, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Α’ Δημοτικού Σχολείου και μαθητές της Δ’ τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κας. Μέμας Ρεπούση και κας Ελευθερίας Αρακλησιάνου.

Η Ανάσταση του Κυρίου ας απαλύνει και ας γαληνέψει τις καρδιές όλων και περισσότερο εκείνων που πόνεσαν πολύ τελευταία με την συμφορά των Τεμπών.

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Λασκούδη