Πρέπει νάχει φαρτσάρει άσχημα!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

MOY φαίνεται πως η αναδειχθείσα δια ευόσμων κροτίδων και άλλων πολλών και ποικίλων Ελληνικών καθιερωμένων εορταστικών εθίμων, πρόεδρος του ΠΑΣOΚ, η Φώφη, η χαριτόβρυτος, λαλήστατη και δια πλείστων της κεφαλής χαρισμάτων πεπροικισμένη, η βαδίζουσα με καλπασμόν δίκην φοράδος του Ιπποδρόμου, έχει φαλτσάρει πολύ άσχημα ή κατ’ άλλην επιεικέστερην εκδοχήν έχει πάρει αγέρα το μυαλό της πληγείσα από Τραμουντάνα! Εχει σημειώσει …εντυπωσιακή άνοδο το κόμμα της και προβλέπει πως θα είναι ρυθμιστής του Κυβερνητικού σχηματισμού μετά το αποτέλεσμα των μετ’ ολίγας, εκλογών. Γιατί δεν δικαιολογείται αλλιώς η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της προς την Ν.Δ. για την οποία εκφράζει ατελείωτο κατηγορητήριο και βγάζει -όπως λέμε-, τ’ άντερά της!

Κυρά μου, μέχρι προχθές συνεργαζότανε- και τα δυό κόμματα δυόμισυ χρόνια σε Κυβέρνηση, λέγατε πως έχουμε ανάκαμψη κι ανάπτυξη και πως συντομότατα θα βγαίναμε από το Μνημόνιο με πρωτογενές πλεόνασμα! Είσαστε αγκαλιασμένοι σύμμαχοι και πηγαίνατε …μία χαρά!

Μήπως θα πρέπει κάποιος  -πλέον πεπειραμένος σύντροφος-, να σου υποδείξει  το ατόπημά του; Oχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατι αποτελείς την διάδοχον των θαυμαστών προκατόχων σου, που αξιώθηκαν κι έγιναν Πρωθυπουργοί του Σημίτη και του Γιωργάκη που δόξασαν την Ελλάδα.

Αυτό στο λέω σαν φίλος, που σε εκτιμώ ιδιαιτέρως, όχι μόνον επειδή είσαι κατάξανθη, αλλά επειδή -κυρίως- πρέπει να συμπληρώσεις ποσόστωση των γυναικών στο Κοινοβούλιό μας. Είσαι η πλέον απαραίτητη..