Προεκλογικά νέα «πιάτα»!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙«ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ» ακόμα ο χαρμόσυνος ήχος του σήμαντρου που μας μετέφερε δυνατά το Θείον Μήνυμα, της Ανάστασης του Κυρίου μας, και η προ-εκλογική …φρενίτιδα …επανέκαμψε δριμύτερη, με …νέα «πιάτα»!

➙ΤΕΤΟΙΑ, από ευθύνες μας για τον …εμφύλιον στο Σουδάν, μέχρι και …παρενοχλήσεων! ΚΑΙ ημείς, οι αιώνιοι «αμνοί» …επιτέλους χορταίνουμε!

➙ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ «μανούλες» στο είδος τους, οι ειδήμονες ΔΗΜΕΓΕΡΤΕΣ, οι νυχθημερόν προσφέροντες στον λαόν μας, ό,τι κρίνουν πως τον … διεγείρει …πολύπλευρα, έναν λαόν όπως τον ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ διψασμένον για τέτοια δικόν μας! Πλουσιότατο το …μενού τους! Γαργαλιστικές, οι προεκλογικές …απολαύσεις!

➙ΜΥΑΛΟ, δεν βάζουμε! Αμετανόητοι «αμνοί» αποδεικνυόμεθα!

➙Όπως κι’ αν τα «Πράγματά μας» έχουν, σκεφθείτε ότι θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, αν το δικαίωμα σε αυτήν την Μεγάλην Εορτήν της Δημοκρατίας μας, της έστω και με τις πολλές, λυπηρές, και επίμονες ελλείψεις της, εστερούμεθα!!

➙Σας εύχομαι υγεία και ψυχικήν ηρεμία, προ των όποιων αποτελεσμάτων, πάντοτε ευφυώς και ηρέμως έχοντες κατά νουν ότι …ελάχιστα αλλάζουν οι «καταστάσεις» μας, υπό την όποιαν «επιθυμίαν» της Κάλπης της Ευλογημένης! ΕΛΑΧΙΣΤΑ!

➙ΖΕΙΤΕ, Υγιαίνετε, Δημιουργείτε, απολαμβάνετε τις ώρες, τις στιγμές σας, όπως και όσο μπορείτε, μακράν οδυνηρών κομματικών και άλλων Εξαρτήσεων, και οπωσδήποτε, πολύ μακράν του «δολοφονικού» άγχους, που ίσως -πάντοτε αδαώς και αχρεωστήτως- σας δημιουργούν!

➙ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!