Πρωταθλητής 2022 στο Beach Soccer ο Ατλας

Για 3η συνεχή φορά και 5η συνολικά, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, ο Άτλας Αθήνας στο Beach Soccer, αφού στον τελικό, στο γήπεδο “Σπύρος Αβράμης” επικράτησε της Νάπολη Πατρών με σκορ 4-3.

Tα γκολ

Για τους πρωταθλητές οι: Τσίτσαρης (2), Πάσαρης, Γεωργουδάκης και τους φιναλίστ οι: Σκούρτας, Μπερς και ο Παπασταθόπουλος.

ΜVP στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ο Κατσούλης του Α.Ο. Κεφαλληνίας ο οποίος σημείωσε 8 τέρματα και πήρε την πλακέτα του από τον εκτελεστικό γραμματέα της Ε.Π.Ο. κ. Φιλιππούση της Ε.Π.Ο.

Ο πρόεδρος του Π.Ε.Α.Κ., κ. Νίκος Παπαδημάτος, πραγματοποίησε τις απονομές στους διαιτητές, ενώ ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, κ. Άγγελος Δανιήλ παρέδωσε το κύπελλο στον πρωταθλητή Άτλαντα Αθηνών.

Τα μετάλλια στη δευτεραθλήτρια Νάπολη έδωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της Ε.Π.Ο. κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου και στους πρωταθλητές ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Βeach Soccer κ. Στέφανος Σοϊλεμές.

Ο Α.Ο. Κεφαλληνία δεν έπαιξε στον τελικό. αφού στάθηκε άτυχος και έχασε από τον Ατλαντα με 4-3.

Από το 2013 που ξεκίνησε επίσημα από την Ε.Π.Ο., στο beach soccer μέχρι σήμερα, έχουμε συνολικά 8 διοργανώσεις και τον Άτλα Αθήνας να κυριαρχεί με συνολικά 5 κατακτήσεις.

Ακολουθούν ο Α.Ο. Κεφαλληνία με 2 και ο Α.Σ. Μάνη που είναι εκτός δράσης με 1.

Το 2020 – 2021 δεν διεξήχθησαν τα πρωταθλήματα αυτά, λόγω της επιδημίας του covid 19.